Чет муабети (ти реков-ми рече)

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Да ви одговорам и тебе и на Sarah. Иако се зезав со делот дека најпосетуван ќе е тој подфорум, сериозна бев за другото. Значи не ми смета мене воопшто некој да си слуша турбофолк, ама веќе има (пре)многу теми за турбофолк пејачи, па попрегледно би било така. Ем тие шо слушаат таква музика да знаат кај да си ги бараат темите, ем тие шо не слушаат да знаат да не го отвораат подфорумот.
Сега броев, има преку 10 теми кои би се сместиле во тој подфорум.
Турбо фолк народњаци! :mstickle

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Јас само се надоврзав на твојот пост,дека навистина е полно со офф топици и навреди еден кон друг.Не ни помслив дека ти смета.За потврда дека се согласувам со твојот предлог а и дека ја разбрав немерата го потвдив на копчето,,ми се допага,,.
Ептен се актуелни копчињата во последно време :D
А светот оди напред и користи патент :D
Те разбрав јас тебе, повеќе беше за Сарче напишано, вака 2 во 1 дојде. :D

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Те разбрав јас тебе, повеќе беше за Сарче напишано, вака 2 во 1 дојде. :D

Е шо има врска бе оти се турбо фолк пеачите? Еми и групи ако се бјело дугме и црвена јабука не ви сметаат оти не се турбо фолк туку рок.... Па не пиши на изведувачите дека треба да се строго српски или строго англиски. демек кул се само оние кои слушаат стриктно англиска музика а ? бре бре

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Е шо има врска бе оти се турбо фолк пеачите? Еми и групи ако се бјело дугме и црвена јабука не ви сметаат оти не се турбо фолк туку рок.... Па не пиши на изведувачите дека треба да се строго српски или строго англиски. демек кул се само оние кои слушаат стриктно англиска музика а ? бре бре
Само две работи имам да ти кажам.

Прво:
Значи не ми смета мене воопшто некој да си слуша турбофолк, ама веќе има (пре)многу теми за турбофолк пејачи, па попрегледно би било така.

И второ, види кој ја има отворено темава.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Не ве викнав мори да пејте,зелени едни :mad:
Туку да жалите за младите години.:svirka
Не жалам јас за ништо и бајдвеј јас пред една недела наполнив 18 i и ние млади сме си :zelen ај да играме :igra налевам чашите на тебе и lady_blue:svirka уз песната

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Имаме преубави песни и не ни треба српските кои се префорсирани кај нас :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio