Чет муабети (ти реков-ми рече)

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Ај се да ве прашам нешто !!
Дали верувате во тоа дека .. ако фатиш лилјак и да му ја извадиш крфта од него .. и да му напишиш писмо на некое чупе со таја крф дека тоа што ке го пишиш тоа ке го направи , ако ја прсниш со крвта од лилјак ке трча по тебе или ако ги исушиш крилјата и да ги сомелиш и да му ставиш во пијачката , ке се запали скрос :p

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
На нишо бе , сеа читав на еден друг форум.
Ми стана интересно па реков чекај иовде да пишам да видам шо ке пишите .. а ти одма СЕСТРО прашуваш на шо си :p
мене искрено ми се згади од тоа и мислам само дека умоболен човек може да го направи тоа :)

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Дали верувате во тоа дека .. ако фатиш лилјак и да му ја извадиш крфта од него .. и да му напишиш писмо на некое чупе со таја крф дека тоа што ке го пишиш тоа ке го направи , ако ја прсниш со крвта од лилјак ке трча по тебе или ако ги исушиш крилјата и да ги сомелиш и да му ставиш во пијачката , ке се запали скрос :p
Има такви преданија. Ама размисли да најдеш девојка без помош на лилјак :)

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
а ти пробај фати, па кажи (facepalm)

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Хахахахха па мислам дека стари се што рекле така е , иначе што ке ми е и друга девојкка да фатам :p
иначе ај ако му ги акнам колоците ке пробам :p хахаа се зезам

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Шо ме цитираш мор без потреба? :^)
Знајш дека не е дозволено :gjavol
Нај си го кој му е постО и цитирај си го.
Нит ме праша дали смееш нит пак крена два прста. (muscle):D
ете ете, ти ако не промрчиш нема кој
прво и прво тебе не те исцитираф ами друг
фторо и фторо :svirka
(sun)

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Како што е полно со офф топици и навреди,не е лошо и во хумор и сеир да е.
Има доста и друг вид на музика што некому не му се допага,ама толку сеири низ тие теми не е дозволено :unsure
Да ви одговорам и тебе и на Sarah. Иако се зезав со делот дека најпосетуван ќе е тој подфорум, сериозна бев за другото. Значи не ми смета мене воопшто некој да си слуша турбофолк, ама веќе има (пре)многу теми за турбофолк пејачи, па попрегледно би било така. Ем тие шо слушаат таква музика да знаат кај да си ги бараат темите, ем тие шо не слушаат да знаат да не го отвораат подфорумот.
Сега броев, има преку 10 теми кои би се сместиле во тој подфорум.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Да ви одговорам и тебе и на Sarah. Иако се зезав со делот дека најпосетуван ќе е тој подфорум, сериозна бев за другото. Значи не ми смета мене воопшто некој да си слуша турбофолк, ама веќе има (пре)многу теми за турбофолк пејачи, па попрегледно би било така. Ем тие шо слушаат таква музика да знаат кај да си ги бараат темите, ем тие шо не слушаат да знаат да не го отвораат подфорумот.
Сега броев, има преку 10 теми кои би се сместиле во тој подфорум.
Јас само се надоврзав на твојот пост,дека навистина е полно со офф топици и навреди еден кон друг.Не ни помслив дека ти смета.За потврда дека се согласувам со твојот предлог а и дека ја разбрав немерата го потвдив на копчето,,ми се допага,,.
Ептен се актуелни копчињата во последно време :D
А светот оди напред и користи патент :D