Се ближи пролета? Која е таа и какво е тоа име ?Ај и јас да „закачам“ слика![]()
Еден пост па и не значи толку врева,но веке со се твојот може да се нарече врева,да- Од ова како што гледам нема ништо што го прави членката погоре, а знам дека видеово и самата Весна го има постирано на форумов во некоја тема, не гледам зошто се крева толкава врева.
Де па и ти,само 9 дена се помината откако е поставена темата,ете да речеме си го пријавил вчера,неможе одма да се реагира.Абе пријавив дека насловот е грешен преку клик на тоа копчето пријави, и сеуште во темата Прилеп стои со мала буква
http://forum.crnobelo.com/threads/4267/
или накратко надлежниот го прескокал пријавувањето.
знам дека сум офтопик
Пријавив во темата, ми велат дека требало на меџик батон...пријавив таму и после една недела се нема време да се смени една буква. Замисли па цел наслов да се средува.Де па и ти,само 9 дена се помината откако е поставена темата,ете да речеме си го пријавил вчера,неможе одма да се реагира.
Само членовите се мрчатори,а ним тоа и им е ,,должноста,,ама и на оние на кои не им е,некако тоа им е послатко.
Тукуууу...нешто слабо чат вечерва,некако ко да се има развиено дискусија низ темите изледа па не се чатува?![]()
Абе да бидеме реални кога ке се види буквата ке се види и целиот наслов,исто ке да е,се случува,ама пази се од новиот модератор Legioner,он ако ти се закачи е тек тогаш работата е опасна.Пријавив во темата, ми велат дека требало на меџик батон...пријавив таму и после една недела се нема време да се смени една буква. Замисли па цел наслов да се средува.