Критики за администрацијата

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Абе пријавив дека насловот е грешен преку клик на тоа копчето пријави, и сеуште во темата Прилеп стои со мала буква
http://forum.crnobelo.com/threads/4267/
или накратко надлежниот го прескокал пријавувањето.
знам дека сум офтопик

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Сум цитирал со : "хахахаах", тоа било неправилно зашто постоело копче ми се допаѓа ,за ова добив 2 опоменувачки поени - живи глупости ... :x

И за малку ќе заборавев : Исчезнале сите мои мислења од темава ,ха-ха , ако си се пронајде модераторот шо ми ги додели опоменувачките поени , сигурен сум дека и ова мислење ќе го снема ... ;)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Една по којзне кој пат негативна критика до Mila Kunis да престане пристрасно да доделува казнени поени.
Ако доделуваш казнени за офф топик,како што гледам во темата сакам да прашам,сакам да кажам,секој втор пост е за казнен поен,а се едни исти членови таму добиваат казнени поени и се бројат на прсти.Останатите бројот им е 0.
DarkPassenger Sarah JaMi Electra Maks Caci Trajche
Мислам дека треба сите малку да поразговарате за ова.

Пред да се помисли дека се работи за мој негативен поен да одговорам дека не.

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Една по којзне кој пат негативна критика до Mila Kunis да престане пристрасно да доделува казнени поени.
Ако доделуваш казнени за офф топик,како што гледам во темата сакам да прашам,сакам да кажам,секој втор пост е за казнен поен,а се едни исти членови таму добиваат казнени поени и се бројат на прсти.Останатите бројот им е 0.
DarkPassenger Sarah JaMi Electra Maks Caci Trajche
Мислам дека треба сите малку да поразговарате за ова.

Пред да се помисли дека се работи за мој негативен поен да одговорам дека не.

Настрана од другите модератори мислам дека Мила Кунис е корекна во секој поглед, а тоа што е на моменти строга е за добро на форумов мора да се воспостави ред во тоа апсолутно ја подржувам.
Туку една работа е приметлива од небо се повеќе и повеќе се чести “борбите “ меѓу тебе и нејзе некој вид на женски инает кој го тераш со неа и не се базира на факти и аргументи него на обвинувања без темел.

• Ми се допаѓа
Реакции: Solstice