а Стрелците сепак им се премногу авантуристи за иден заеднички живот..
јарците тешко ги изразуваат своите чувства ама премногу сакаат и се премногу лојални... така да мислам дека ниту еден друг знак не сака колку јарецот...Еее на ова ке ти речам вака ... ние сме авантурисити ама ко ке се заљубиме сакаме и почитуваме ... ако викат не сме сериозни во намерите .. сепак секој еден ден се смирва ..
и јас сум јарец,се изнасмеав кога прочитав за голф теренот хахаххахаместо за водење љубов е голф терен? па можно е пошо јарците не се некој авантурсити ама секогаш знаат да изненадат...
јас како јарец секогаш отворено ги изразувам чувствата,јас неможам да правам лице или сакам или не сакам некој,а кога сакам сакам со цело срце и душа....но многу зависи од подзнакот.....секој јарец не е ист ...јарците тешко ги изразуваат своите чувства ама премногу сакаат и се премногу лојални... така да мислам дека ниту еден друг знак не сака колку јарецот...
јас како јарец секогаш отворено ги изразувам чувствата,јас неможам да правам лице или сакам или не сакам некој,а кога сакам сакам со цело срце и душа....но многу зависи од подзнакот.....секој јарец не е ист ...