Ме начека пред заминување...леле колку учење ме чекаДавор последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред неколку секунди
Ме начека пред заминување...леле колку учење ме чекаДавор последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред неколку секунди
Го знам тоа чуствуо,кога мораш да учиш,а ич не ти се учи...Ме начека пред заминување...леле колку учење ме чека
Aj не иди офтопик нонстоп, знам дека ти е тоа фетиш. А типкава е добра, добро тело-лоша фаца, баш како тебе, што значи би ја... Иначе онтопик Luckky последен пат беше виден како: Прегледува листа на форуми, пред 3 минутидур ја разгледуваш само да ти пратам една слика, да видам како ти делува на хомо расположението.
Dr.Gonzo последен пат беше виден како:Прегледува темаЧленот Х последен пат беше виден како..., пред 3 минути
Дај флајку брат да гу рокнем ја. Ја иам мноо изоштрен укус, ми ебеш гада.Метакса у кафе ? Турско ?
Ке пробам брат, иам на работу едну флашу, никој не гу рока, мноо оштар укус има : )
A чуја ли си за Самбука Молинари ? Тој ти е нешто као мрсно узо, такф укус има и ставља се у кратко еспресо неколко капке за арому и мирис, а и за боље варење на храну у желудник : )
Oтидесмо офтопик нели
лоша фаца? Абе некој цајкан застанвит некој пијан и одма почвит да го карат, му викат: абе види се каков си никаков, цела кола на алкохол ти смрдит, види бе леле каков си замижан во очитеAj не иди офтопик нонстоп, знам дека ти е тоа фетиш. А типкава е добра, добро тело-лоша фаца, баш како тебе, што значи би ја... Иначе онтопик Luckky последен пат беше виден како:Прегледува листа на форуми, пред 3 минути
Мелпомена од увек ми била сумњнива, мислим штом нејќеше со мене да се хехехеее, нормално.
Еј гонзе знајш шо е најфетиш во муабетов.... шо сакаш можит да пишиме за melpomena низ форумов и да ја оговараме а таа немат опција одговори - ја банираа од министерствоМелпомена од увек ми била сумњнива, мислим штом нејќеше со мене да се хехехеее, нормално.
ААААААА закон еј! А знаеш што не е најфетиш? Што уште малце ќе не банираат од темава зашто почнавме офтопик.Еј гонзе знајш шо е најфетиш во муабетов.... шо сакаш можит да пишиме за melpomena низ форумов и да ја оговараме а таа немат опција одговори - ја банираа од министерство