Членот Х последен пат беше виден како...

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Dr.Gonzo е сведок за метаксата, прашај го.:zelen
Метакса... животот ми го уништи... Иначе он топик членот Мајор последен пат го видов како орално ги задоволува членовите Foxboro и parvati. Па сеа видете вие што метаксата направи од него.

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro and parvati

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
дур ја разгледуваш само да ти пратам една слика, да видам како ти делува на хомо расположението.
Tom-Dwan-Sexy-Girls-in-Poker-2+2-Photoshop-Thread-10.jpg

Dr.Gonzo последен пат беше виден како: Прегледува темаЧленот Х последен пат беше виден како..., пред 3 минути

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
дур ја разгледуваш само да ти пратам една слика, да видам како ти делува на хомо расположението.
Tom-Dwan-Sexy-Girls-in-Poker-2+2-Photoshop-Thread-10.jpg

Dr.Gonzo последен пат беше виден како:Прегледува темаЧленот Х последен пат беше виден како..., пред 3 минути
Aj не иди офтопик нонстоп, знам дека ти е тоа фетиш. А типкава е добра, добро тело-лоша фаца, баш како тебе, што значи би ја... Иначе онтопик Luckky последен пат беше виден како: Прегледува листа на форуми, пред 3 минути

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Метакса у кафе ? Турско ?
Ке пробам брат, иам на работу едну флашу, никој не гу рока, мноо оштар укус има : )
A чуја ли си за Самбука Молинари ? Тој ти е нешто као мрсно узо, такф укус има и ставља се у кратко еспресо неколко капке за арому и мирис, а и за боље варење на храну у желудник : )
Oтидесмо офтопик нели
Дај флајку брат да гу рокнем ја. Ја иам мноо изоштрен укус, ми ебеш гада.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and The_Mayor

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Aj не иди офтопик нонстоп, знам дека ти е тоа фетиш. А типкава е добра, добро тело-лоша фаца, баш како тебе, што значи би ја... Иначе онтопик Luckky последен пат беше виден како:Прегледува листа на форуми, пред 3 минути
лоша фаца? Абе некој цајкан застанвит некој пијан и одма почвит да го карат, му викат: абе види се каков си никаков, цела кола на алкохол ти смрдит, види бе леле каков си замижан во очите(facepalm)
пијаниот- е сега ако се вреѓаме, ти види се каков си во ушите.
топик melpomena и alba се конверзираат.

• Ми се допаѓа
Реакции: Dr.Gonzo and melpomena

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
лоша фаца? Абе некој цајкан застанвит некој пијан и одма почвит да го карат, му викат: абе види се каков си никаков, цела кола на алкохол ти смрдит, види бе леле каков си замижан во очите(facepalm)
пијаниот- е сега ако се вреѓаме, ти види се каков си во ушите.
топик melpomena и alba се конверзираат.
Мелпомена од увек ми била сумњнива, мислим штом нејќеше со мене да се хехехеее, нормално.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and The_Mayor

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Мелпомена од увек ми била сумњнива, мислим штом нејќеше со мене да се хехехеее, нормално.
Еј гонзе знајш шо е најфетиш во муабетов.... шо сакаш можит да пишиме за melpomena низ форумов и да ја оговараме а таа немат опција одговори - ја банираа од министерство:giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Dr.Gonzo and melpomena

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Еј гонзе знајш шо е најфетиш во муабетов.... шо сакаш можит да пишиме за melpomena низ форумов и да ја оговараме а таа немат опција одговори - ја банираа од министерство:giggle
ААААААА закон еј! А знаеш што не е најфетиш? Што уште малце ќе не банираат од темава зашто почнавме офтопик.