Членот Х последен пат беше виден како...

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Еј гонзе знајш шо е најфетиш во муабетов.... шо сакаш можит да пишиме за melpomena низ форумов и да ја оговараме а таа немат опција одговори - ја банираа од министерство:giggle
Јас сум тука бе ако мелка не е :zelen

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Јас сум тука бе ако мелка не е :zelen
Пфффф синкир ни е страф од тебе(smoke)
Dr.Gonzo никој не смее да те банират тебе од една проста причина што се познаваш со мене лично, персонално и перверзно.
Еве јас како стручно лице сакам да постирам една слика од мелпомена за сите да ја видиме, ама имат еден проблем.
Проблемот е дека немам слика од неа.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Dr.Gonzo никој не смее да те банират тебе од една проста причина што се познаваш со мене лично, персонално и перверзно.
Еве јас како стручно лице сакам да постирам една слика од мелпомена за сите да ја видиме, ама имат еден проблем.
Е ај да не вие :pusi
Овој Гозно може да го снема у два потеза па нека го познава и копчето Пријави :zelen а мелка можеш само папарацо јас да ја фатам :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Е ај да не вие :pusi
Овој Гозно може да го снема у два потеза па нека го познава и копчето Пријави :zelen а мелка можеш само папарацо јас да ја фатам :zelen
Ај ај не се вади, знаеме дека ти си шестиот профил на мелка :svirka

Онтопик: alba последен пат беше виден како: Учествува во конверзација, пред една минута

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Мајоре ти ако не се плашиш од alba мене ми се клецат коленициве. Затоа не ојт многу со курот налево-надесно и онтопик Членот alba последен пат беше видена како го банира членот The_Mayor шутирајќи го директно во неговите тестиси.

• Ми се допаѓа
Реакции: alba and melpomena

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
  • Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Мајоре ти ако не се плашиш од alba мене ми се клецат коленициве. Затоа не ојт многу со курот налево-надесно и онтопик Членот alba последен пат беше видена како го банира членот The_Mayor шутирајќи го директно во неговите тестиси.
еее бе гонзо на нивна страна се сврти, абе така бе фирма ќе прајме? Абе така ли семејство ќе основаме? Абе така ли министерство за односи, односи со јавноста не се работит?! (овде не знам шо знак да стам)
Абе за 2 женски ли ме продаде?
Он топик... немат потреба да проверам , Kitty е на моја страна секогаш, ме одбанирвит:cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty and Dr.Gonzo