Јас сум тука бе ако мелка не еЕј гонзе знајш шо е најфетиш во муабетов.... шо сакаш можит да пишиме за melpomena низ форумов и да ја оговараме а таа немат опција одговори - ја банираа од министерство
Јас сум тука бе ако мелка не еЕј гонзе знајш шо е најфетиш во муабетов.... шо сакаш можит да пишиме за melpomena низ форумов и да ја оговараме а таа немат опција одговори - ја банираа од министерство
КонечноААААААА закон еј! А знаеш што не е најфетиш? Што уште малце ќе не банираат од темава зашто почнавме офтопик.
само шо че сум го пишуел тоаКонечно
Пфффф синкир ни е страф од тебеЈас сум тука бе ако мелка не е
Е ај да не виеПфффф синкир ни е страф од тебе
Dr.Gonzo никој не смее да те банират тебе од една проста причина што се познаваш со мене лично, персонално и перверзно.
Еве јас како стручно лице сакам да постирам една слика од мелпомена за сите да ја видиме, ама имат еден проблем.
Проблемот е дека немам слика од неа.
Ај ај не се вади, знаеме дека ти си шестиот профил на мелкаЕ ај да не вие
Овој Гозно може да го снема у два потеза па нека го познава и копчето Пријави а мелка можеш само папарацо јас да ја фатам
Мајоре ти ако не се плашиш од alba мене ми се клецат коленициве. Затоа не ојт многу со курот налево-надесно и онтопик Членот alba последен пат беше видена како го банира членот The_Mayor шутирајќи го директно во неговите тестиси.Пфффф синкир ни е страф од тебе
Dr.Gonzo никој не смее да те банират тебе од една проста причина што се познаваш со мене лично, персонално и перверзно.
Еве јас како стручно лице сакам да постирам една слика од мелпомена за сите да ја видиме, ама имат еден проблем.
Проблемот е дека немам слика од неа.
кажав кити, се кажавThe_Mayor што ли ќе каже
The_Mayor последен пат беше виден како:Прегледува темаКажете некоја добра/лоша вест, пред неколку секунди
еее бе гонзо на нивна страна се сврти, абе така бе фирма ќе прајме? Абе така ли семејство ќе основаме? Абе така ли министерство за односи, односи со јавноста не се работит?! (овде не знам шо знак да стам)