Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Реченицата е граматички, синтаксички и како сакаш-ички точна. :zelen
А затоа и прашав како беше, не памтам како беше групата на ФБ. :sreken

Не се сомневам јас во тебе и во твоите граматички точни и литературни реченици. Само си искоментирав колку оваа лошо звучи, без разлика дали е точна или не.
и не е страшно ако си заборавил, цитирањето не ми беше со лоша намера, онака само да се искажам дека смешно ми дојде кога прочитав. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Не се сомневам јас во тебе и во твоите граматички точни и литературни реченици. Само си искоментирав колку оваа лошо звучи, без разлика дали е точна или не.
и не е страшно ако си заборавил, цитирањето не ми беше со лоша намера, онака само да се искажам дека смешно ми дојде кога прочитав. :D

Знам пријателче, don't worry, но не е на одмет да си се попрчам малку за филологот во мене, кога ќе намирисам прилика. (wasntme)
Чекај сеа се напнав, ја барам групата. :zelen
EDIT: А кај си ти вчера на собиранка за двојна доза смешки? :(

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
  • Ми се допаѓа
Реакции: Марија

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Знам пријателче, don't worry, но не е на одмет да си се попрчам малку за филологот во мене, кога ќе намирисам прилика. (wasntme)
Чекај сеа се напнав, ја барам групата. :zelen
EDIT: А кај си ти вчера на собиранка за двојна доза смешки? :(

хахаха ајде најди ја те молам, и сподели ја да видиме како беше точно :zelen
А вчера многу ми е жал што не ве дружев, знам дека пропуштив неколку часовно смеење, но имав неодложни обврски кои морав да ги завршам до вчера на полноќ : )
Ќе ве дружам нареден пат : )
едит: ете како да ти била групата хаххаха

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Јас сеуште ја имам таа желба да те видам.само кажи ми кога е собиранката да видам како стојам со време
Бај Д Веј ако сеуште ја имаш таа желба да ме видиш можеме и на само да договриме собиранка, што се секираш ;):sreken

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Секогаш кога ќе ја слушнам песнава ми впива некоја добро расположение,оптимизам.Ама without Rihanna :| Нема глас за песната.Како некоја кокошка :D
кај бе рајана тука бе (facepalm) ко да ја рикнал некој од позади сцена -.-

• Ми се допаѓа
Реакции: Bleach and Foxboro

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
(sun) доаѓам овој пат едвај чекам да те видам,во колку часот???
Зашто не си прочита во темата за собиранки?! :( Баш ми е криво што не дојде, ама на работа бев и тек сега го гледам постов сори... Наредна те очекувам обавезително да се појавиш, а ќе биде набрзо се надевам, може нареден викенд, таман и parvati ќе може да дојде ваљда ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Зашто не си прочита во темата за собиранки?! :( Баш ми е криво што не дојде, ама на работа бев и тек сега го гледам постов сори... Наредна те очекувам обавезително да се појавиш, а ќе биде набрзо се надевам, може нареден викенд, таман и parvati ќе може да дојде ваљда ;)
Спамериште брееееееее :D Нема да биде за викенд наредна, 13ти не е викенд :D

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena
Статус
Затворена за нови мислења.