Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Сакам да прашам... Абе, па бива ли бе да му е**м мајката, најголемиот сеирџија да не го пукне најголемиот сеир на форумов :place

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Сакам да го прашам Marchisio дали ќе сака да не дружи утре на собиранка :) Исто така би ја прашала и Luckky и smeker или Шмекси незнам кој беше точно од нив двајца, ги межам пошо и двајцата имаат шмекерски никови, нАли :giggle тој што беше на собиранка еднаш у парк, ме чекал, ме чекал, ме чекал да се упознаеме и не ме дочекал и баш ми е криво, затоа сакам сега да дојде доколку му дозволуваат обавезите ;)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Сакам да го прашам Marchisio дали ќе сака да не дружи утре на собиранка :) Исто така би ја прашала и Luckky и smeker или Шмекси незнам кој беше точно од нив двајца, ги межам пошо и двајцата имаат шмекерски никови, нАли :giggle тој што беше на собиранка еднаш у парк, ме чекал, ме чекал, ме чекал да се упознаеме и не ме дочекал и баш ми е криво, затоа сакам сега да дојде доколку му дозволуваат обавезите ;)
Лаки неможе да дојде утре.

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Има ли лејди марамелејд на форум, ако има нека ми се замачка на кришку у пепе : )
Вуле ву куше авекфа : ) hh како беше трака..
И мармалад не е више тој што беше : )

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com

Јас сеуште ја имам таа желба да те видам.само кажи ми кога е собиранката да видам како стојам со време

Статус
Затворена за нови мислења.