Исто така би ја прашала и Luckky и smeker или Шмекси незнам кој беше точно од нив двајца, ги межам пошо и двајцата имаат шмекерски никови, нАли
тој што беше на собиранка еднаш у парк, ме чекал, ме чекал, ме чекал да се упознаеме и не ме дочекал и баш ми е криво, затоа сакам сега да дојде доколку му дозволуваат обавезите 
Лаки неможе да дојде утре.Сакам да го прашам Marchisio дали ќе сака да не дружи утре на собиранкаИсто така би ја прашала и Luckky и smeker или Шмекси незнам кој беше точно од нив двајца, ги межам пошо и двајцата имаат шмекерски никови, нАли
тој што беше на собиранка еднаш у парк, ме чекал, ме чекал, ме чекал да се упознаеме и не ме дочекал и баш ми е криво, затоа сакам сега да дојде доколку му дозволуваат обавезите
![]()
too badЛаки неможе да дојде утре.
I would like to meet her finally 
You will .. someday.too badI would like to meet her finally
![]()
Сакам да го прашам Marchisio дали ќе сака да не дружи утре на собиранкаИсто така би ја прашала и Luckky и smeker или Шмекси незнам кој беше точно од нив двајца, ги межам пошо и двајцата имаат шмекерски никови, нАли
![]()
не го ни знаеш ти па да јадиш трици.