Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Нема да поверуеш, али по суму на паре што гу кажа за патике : )
Koлешка ми увек у детаљи ми кажуеше што по коју цену купила, увек ама увек што и да купи каже ми цену : ) ете по тој
А и ти ZmajChe си бик у хороскоп, осфен ако не си шфркната водолија : )
не сум водолија не сум ни бик.. вага сум со подзнак бик :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Можеби го разбира, само сака да те окуражи или да ти објасни дека немаш причина за страв... МОжеби не знае како да ти го каже тоа.
Совет: Појди кај него и смирено кажи му дека сакаш без нервоза и лутење да се разберите ;)
нека се вратат со мајка ми.. ќе пробам .....

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Добар Ви ден господо, дами...и оние што се осеќаат ко дами на овој ден.
За многу години пеењето на микрофон, па фала, и на моја глава за месец дена. (handshake)
Леле, леле, празници ли ми ти празници.
Па дан топлих брача, па Трифун/Валентин, па дан јачих сестра...цел месец веселби! Иха!
Онака, денеска се разбудив со моите смешни помисли, па си вртам сценарија што ли си подаруваат топливе браќа на официјалниот им ден? Женскиов добива розово XXL тресомандало со циркончиња, а машкиов маица со длабок V израз која подоцна првиов ќе му ја скине со циркончињата дури се мачкаат со беби-уље. :eek
Ерм....ми пролетуваат вакви мисли ко воз кроз кукуруз, не е до мене, до состојбава е.

А јас гледам нешто нема гужви, караници, ово оно...општо по интернетов владее некоја љубовна нота, а тоа сите да сме ти почитувале делење љубов на еден ваков, убав ден.
Ако, за арно нека е. Озбилно, видете, со постов ви проповедам љубов, не поразлична од онаа исклишираната што ви проповеда секојдневно колку да го љубите ближниот свој.
Да де, обожавам миротворци и љуботворци на тастатура.
Па и искрено, поромантичен момент е:
- Женска, страшно ме потсечаш на Мерлин Монро.
- Мрш бе, ти поарен да не си?

Ме мрзи да правам ручек, а ми се јаде ко на штотуку породена крава. О, Тешкото.

• Ми се допаѓа
Реакции: Boyle and i_wanna_fly

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Сдк малко вино малко кикирика малко друштво малко од магаре слика....бесценето.

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Не можев да најдам соодветна тема па овде ќе прашам.
Знае ли некој некое програмче за едитирања на видеа? Некое лесно кое се работи и има основни алатки, сече/текст...

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Знае ли некој некое програмче за едитирања на видеа? Некое лесно кое се работи и има основни алатки, сече/текст...
За сечење делови ќе ти дадам во приватна линк да си симнеш, само незнам за што друга намена ти треба.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com

Vegas Pro. Ептен е лесен за користење, јас имам направено видео со тој програм, иако не се разбирам во такви работи. :DНа youtube има разни туторијали, сигурна сум дека ќе се снајдеш.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma
Статус
Затворена за нови мислења.