Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
сдк татко ми не ми прај муабет од вчера вечер, а јас не му се извинивувам оти терам инает !! :)

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Давор ееееее што си бришеш коментари бееееее : )
Никад нема да погодиш како сам погодија дека си бик, оооопасно ги препознаам бикови брат, имаше колешку бик, две године заедно работесмо, и да ти кажу прао сфе поише и поише верују у хороскоп откако ке препознам кој што е : )

Интернетот ме зеза нешто :mad: Да,да,бик сум напишав.По шо заклучи?

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
сдк татко ми не ми прај муабет од вчера вечер, а јас не му се извинивувам оти терам инает !! :)
Срам те било, инат vs фадр , и ти бираш инат , аааааа Змајчик Змајчик, треа ти ќутек по гузицу : )
Не си тачна,ј***ш инат , иди кажу му здрао Тато поздраи те едн кумановац : )
Сс моега Тату у живот не сам имаја моменти кд не смо праиле муабет, мој тато мој човек, мој муабет : )

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Мојот дедо велеше: „Кога мораш молити, не мораш га љутити“ . ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon and ZmajChe

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Срам те било, инат vs фадр , и ти бираш инат , аааааа Змајчик Змајчик, треа ти ќутек по гузицу : )
Не си тачна,ј***ш инат , иди кажу му здрао Тато поздраи те едн кумановац : )
Сс моега Тату у живот не сам имаја моменти кд не смо праиле муабет, мој тато мој човек, мој муабет : )
а бее........ не бирам тоа ми е во крвта :D

Мојот дедо велеше: „Кога мораш молити, не мораш га љутити“ . ;)
тоа е така... ама тој мене не ме разбира :) уствари никој не го разбира тој мој страв ...

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
тоа е така... ама тој мене не ме разбира :) уствари никој не го разбира тој мој страв ...
Можеби го разбира, само сака да те окуражи или да ти објасни дека немаш причина за страв... МОжеби не знае како да ти го каже тоа.
Совет: Појди кај него и смирено кажи му дека сакаш без нервоза и лутење да се разберите ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon and ZmajChe

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Интернетот ме зеза нешто :mad: Да,да,бик сум напишав.По шо заклучи?
Нема да поверуеш, али по суму на паре што гу кажа за патике : )
Koлешка ми увек у детаљи ми кажуеше што по коју цену купила, увек ама увек што и да купи каже ми цену : ) ете по тој
А и ти ZmajChe си бик у хороскоп, осфен ако не си шфркната водолија : )

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Нема да поверуеш, али по суму на паре што гу кажа за патике : )
Koлешка ми увек у детаљи ми кажуеше што по коју цену купила, увек ама увек што и да купи каже ми цену : ) ете по тој
А и ти ZmajChe си бик у хороскоп, осфен ако не си шфркната водолија : )
А ја бе циго?(wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Незнам поијма, а и да знам од куде да знам : ) Кажи ми кд ти е роѓендан па тк :p haha
Ти си у хороскоп ммммм риба, или шкорпија, нешто такфо ситно динамитно, или апе или штипе : )

Статус
Затворена за нови мислења.