Давор ееееее што си бришеш коментари бееееее : )
Никад нема да погодиш како сам погодија дека си бик, оооопасно ги препознаам бикови брат, имаше колешку бик, две године заедно работесмо, и да ти кажу прао сфе поише и поише верују у хороскоп откако ке препознам кој што е : )
Срам те било, инат vs фадр , и ти бираш инат , аааааа Змајчик Змајчик, треа ти ќутек по гузицу : )сдк татко ми не ми прај муабет од вчера вечер, а јас не му се извинивувам оти терам инает !!
Мојот дедо велеше: „Кога мораш молити, не мораш га љутити“ .сдк татко ми не ми прај муабет од вчера вечер, а јас не му се извинивувам оти терам инает !!
а бее........ не бирам тоа ми е во крвтаСрам те било, инат vs фадр , и ти бираш инат , аааааа Змајчик Змајчик, треа ти ќутек по гузицу : )
Не си тачна,ј***ш инат , иди кажу му здрао Тато поздраи те едн кумановац : )
Сс моега Тату у живот не сам имаја моменти кд не смо праиле муабет, мој тато мој човек, мој муабет : )
тоа е така... ама тој мене не ме разбира уствари никој не го разбира тој мој страв ...Мојот дедо велеше: „Кога мораш молити, не мораш га љутити“ .
Можеби го разбира, само сака да те окуражи или да ти објасни дека немаш причина за страв... МОжеби не знае како да ти го каже тоа.тоа е така... ама тој мене не ме разбира уствари никој не го разбира тој мој страв ...
Нема да поверуеш, али по суму на паре што гу кажа за патике : )Интернетот ме зеза нешто : Да,да,бик сум напишав.По шо заклучи?
Нема да поверуеш, али по суму на паре што гу кажа за патике : )
Koлешка ми увек у детаљи ми кажуеше што по коју цену купила, увек ама увек што и да купи каже ми цену : ) ете по тој
А и ти ZmajChe си бик у хороскоп, осфен ако не си шфркната водолија : )
Незнам поијма, а и да знам од куде да знам : ) Кажи ми кд ти е роѓендан па тк hahaА ја бе циго?