Денес ме насмеа...

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Илјада причини за чај...
486012_523667977673539_1812070409_n.png

549819_520823134624690_211810474_n.jpg

385290_518937901479880_408595482_n.jpg

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
Дошла инспекција во контрола во училиштето на Перица. Учителката избезумена и исплашена Перица да не каже некоја глупост, им рекла на девојчињатаИнспекторите поставувале разни прашања, а децата мирно одговарале.
На крајот инспекторот прашал:
Е, деца, а дали некој знае што е овој ѕид што се гради покрај вашево школо?
Перица се јавил: Јас знам!
Што е Перица?
Јавна куќа – рекол тој.
Девојчињата почнале да врекаат и да трчаат надвор, а Перица по нив да вика:
- Чекајте бре к*рви едни, само што ги удрија темелите!, ако го слушнат да каже некој грд збор да почнат да врескаат и да истрчаат од училницата.

:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl сега земам воздух :D:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl

kizzo

Истакнат Член
14 јануари 2013
827
1,328
93
Скопје-Ченто
www.idadija-inz.com.mk
Сме се собрале Рамче, еве како што гледаш, соберинела на сите твои роми пред твојата дупка. Не памтиш ти Рамче, кога беше жив, беше бре сила, беше ауторитет за нас ромите.Ма ти Рамче беше паша кај нас у Шутка – најлав беше од сите. Ти текнуе ли бе Рамче кога правевме тепачка ја со Реџо, Реџо со Нусрет, Нусрет со Рамбо, а Рамбо со Ранду и после ти си доваѓал и си терал се у пичку материну.
Ооооо Рамче, ти беше херој, само ти смееше да прднеш пред оној џандарон Лале без страв. Ти беше прва виолина у наша циганска капела, свиреше бре Рамче како Штрафус, у уста да те е**м!
Ех друже Рамче, ти беше јуначинела на виолина. А бре цигани, памтите ли како свиреше Рамче, да му е**м ја мајката циганска… Па кога ќе фатеше она високо Це, па кога ќе ја засфиреше Ќељан Даде, па цела публика му пее со него…
Леле, курафте била судбинава бе Рамче, еве те гледам бре лежиш ко труп на тоа мртовечкото, ма ми се иде и ја да идам у пичку матер.
Доста е бре Рамче, од жал ќе ми го напукне срце, пизда ли ти матер што мораше да умреш така млад и зелен. Отиде ти на оној другиот свет, жими к*р што ќе се вратиш на овој. Нека ти е лесна ромска земја.
Ајде Рамче, да си жив и здрав!
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ццццццццццц хахахахахаха циганска работа

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ја
Прееска у афто глеамо марицу викам му на Ивицу, шалу се викам му на Никита, абе брат замисли рокнеш се на кривинку
сс марицу и искачаш цел такф од афто мртаф озбиљам и му викаш на цајкана "Ии... што праимо ск, ке се договарамо ли или ке викамо полицију .. ???"

• Ми се допаѓа
Реакции: kizzo