Совети од машка страна за девојките

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
Најверојатно си опкужен со такви примери, затоа мислиш така.
Секаде и секогаш имало исклучоци.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Да не се „продаваат„ за пијачка или да паѓаат на скапи автомобили и мотори, и да бидат помабициозни еден ден тие да имаат своја компанија, да се борат да бидат претседател на држава или за министерски позиции, да не чекаат само на машкото да направи пари па да имат угоден живот покрај нив :)
Edit: И да не се водат кон тоа дека они се само за во кујна или за во сплана...Не-не не се водете по тие правила. Јас ќе кажам жена може да направи многу повеќе од машко.
Ова е тема за совети од машка страна,но јас морам да го искоментирам ова твоето.Сведок сум на таков случај во кој дечкото трча по пари заради една девојка.Таа е многу богата,има секакви автомобили,се шета насекаде.На некој начин,тој и е на неа како кученце и го потценува.Ех,што се може да истрпи човек само заради пари.:x

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Много мислења има не сам ги читаја сви па да ви кажу две што сметан дека су много битни:

-Ако у некоју дискотеку/кафиќ и сл. ви се некое мушко свиѓа на вас, а не ви приваѓа не значи дека е дигнат. Ако ви не му кажете неможе он на магичан начин да дознае дека ви се свиѓа.

-Кт некој ке ви пријде што не ви се свиѓа, немора да га направите бербат и да га посрамите пред сви(свиња си, дебел си, овакв си, онакв си). Може културно да си направите некое муабетче 2-3 минута и да му кажете дека не сте заинтересирани.

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Ова е тема за совети од машка страна,но јас морам да го искоментирам ова твоето.Сведок сум на таков случај во кој дечкото трча по пари заради една девојка.Таа е многу богата,има секакви автомобили,се шета насекаде.На некој начин,тој и е на неа како кученце и го потценува.Ех,што се може да истрпи човек само заради пари.:x

Секако дека има, но тоа нека биде во друга тема Совети од женска страна за машките :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Lepaa

Sofija...

Истакнат Член
23 ноември 2012
256
358
363
28
За Нова година кај нас во школо има едно сандаче и таму испракаме писма и честитки.. Испратив и јас писмо до едно момче што учи до мене (многу е сладок):sram Во него пишав да излага што е можно повеке за време на меѓу часовите и вп пликто му ставив, а исто така пишав дека честитката е од тајна обожавателка од III-1*(на местото на ѕвездата треба да стои уште едно бројче) и да не биде шута честиткава ставив и едно зелено балонче.... Од кога започна годинава он е на секој меѓу час на парното спроти училницата на сите трети парарелки заедно стојат со другар му.
Сакам да замолам некој од момците да ми каже што да сторам, ама стварно незнам збеснав денеска на школо за малку ке ме избркаше професорката ..едноставно пукав од среќа..:igra И така машки даај кажете ми штоо да права што да чинам???????? :place

Abe CreP

Истакнат Член
14 февруари 2012
111
84
328
28
За Нова година кај нас во школо има едно сандаче и таму испракаме писма и честитки.. Испратив и јас писмо до едно момче што учи до мене (многу е сладок):sram Во него пишав да излага што е можно повеке за време на меѓу часовите и вп пликто му ставив, а исто така пишав дека честитката е од тајна обожавателка од III-1*(на местото на ѕвездата треба да стои уште едно бројче) и да не биде шута честиткава ставив и едно зелено балонче.... Од кога започна годинава он е на секој меѓу час на парното спроти училницата на сите трети парарелки заедно стојат со другар му.
Сакам да замолам некој од момците да ми каже што да сторам, ама стварно незнам збеснав денеска на школо за малку ке ме избркаше професорката ..едноставно пукав од среќа..:igra И така машки даај кажете ми штоо да права што да чинам???????? :place
Ахахаха... веруј ми нема нисто поубаво од оа женско да ти пријде прво... ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Sofija...

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Кажи му дали му се допадна зеленото балонче. и трепкај со очињата.

Ќе падне ко константинопол пред турците.

MountainMan

Активен Член
29 јануари 2013
96
151
33
K2 Pakistan
Па аеееее и јас да дам некој совет.... Или не? Не бе ае ке дадам, ама да не зафкнаме нешто?? Не бе нема, ке дадам :D.. Шала на страана значи од моја гледна точка, за Џенските кои се во врска ако вашиот партнер МНОГУ ве сака значи МНОГУ (со големи букви) вратете му во иста мера и тој својата љубов према вас ќе ја зголемува од ден на ден!!!!! А за оние сингл Џенските, чупињата ако забележите дека некое машко ви се "пушта" а вам не ви се допаѓа дали физички или психички изглед, тогаш дајте му на знаење дека го сакате само за Пријател и ако веќе често комуницирате зборете му за други машки кои ви се допаѓаат, барајте "совет" од него.. демек, а со тоа ке му дадете на знаење дека кај вас нема шанси и да се повлече од битката. А ако веќе некој ве свиѓа а и вие го свиѓате, не бидете срамежливи и скржави и не чекајте секојпат тој вас да ве "воодушевува", израдувајте го еднаш и вие... нема да зажалите ;)... Мислам дека доста е од мене :)

The High Commander

Староседелец
2 мај 2012
206
131
1,043
123
Оти е п***а у душа.

Најсериозно, јес да сум старомоден, но оваквиот тип на машки ич не ги поштуем. Не сите ги прават, но исто као што и цура која глуми лудило на незаинтересираност и изиграва извештачена дама а у душа е дроља, така и машкото кое не прифаќа да го потегне првиот чекор го сметам за wuss, мочко у пелени, човек кој не знае да покаже и да се докаже себе си.
Ерр... што ако едноставно не ти се свиѓа женскава? И тогаш си пи*ка?