Ова е тема за совети од машка страна,но јас морам да го искоментирам ова твоето.Сведок сум на таков случај во кој дечкото трча по пари заради една девојка.Таа е многу богата,има секакви автомобили,се шета насекаде.На некој начин,тој и е на неа како кученце и го потценува.Ех,што се може да истрпи човек само заради пари.Да не се „продаваат„ за пијачка или да паѓаат на скапи автомобили и мотори, и да бидат помабициозни еден ден тие да имаат своја компанија, да се борат да бидат претседател на држава или за министерски позиции, да не чекаат само на машкото да направи пари па да имат угоден живот покрај нив
Edit: И да не се водат кон тоа дека они се само за во кујна или за во сплана...Не-не не се водете по тие правила. Јас ќе кажам жена може да направи многу повеќе од машко.
Ова е тема за совети од машка страна,но јас морам да го искоментирам ова твоето.Сведок сум на таков случај во кој дечкото трча по пари заради една девојка.Таа е многу богата,има секакви автомобили,се шета насекаде.На некој начин,тој и е на неа како кученце и го потценува.Ех,што се може да истрпи човек само заради пари.
Ахахаха... веруј ми нема нисто поубаво од оа женско да ти пријде прво...За Нова година кај нас во школо има едно сандаче и таму испракаме писма и честитки.. Испратив и јас писмо до едно момче што учи до мене (многу е сладок) Во него пишав да излага што е можно повеке за време на меѓу часовите и вп пликто му ставив, а исто така пишав дека честитката е од тајна обожавателка од III-1*(на местото на ѕвездата треба да стои уште едно бројче) и да не биде шута честиткава ставив и едно зелено балонче.... Од кога започна годинава он е на секој меѓу час на парното спроти училницата на сите трети парарелки заедно стојат со другар му.
Сакам да замолам некој од момците да ми каже што да сторам, ама стварно незнам збеснав денеска на школо за малку ке ме избркаше професорката ..едноставно пукав од среќа.. И така машки даај кажете ми штоо да права што да чинам????????
Кажи му дали му се допадна зеленото балонче. и трепкај со очињата.За Нова година кај нас во школо има едно сандаче и таму испракаме писма и честитки.. Испратив и јас писмо до едно момче што учи до мене (многу е сладок) Во него пишав да излага што е можно повеке за време на меѓу часовите и вп пликто му ставив, а исто така пишав дека честитката е од тајна обожавателка од III-1*(на местото на ѕвездата треба да стои уште едно бројче) и да не биде шута честиткава ставив и едно зелено балонче.... Од кога започна годинава он е на секој меѓу час на парното спроти училницата на сите трети парарелки заедно стојат со другар му.
Сакам да замолам некој од момците да ми каже што да сторам, ама стварно незнам збеснав денеска на школо за малку ке ме избркаше професорката ..едноставно пукав од среќа.. И така машки даај кажете ми штоо да права што да чинам????????
Ерр... што ако едноставно не ти се свиѓа женскава? И тогаш си пи*ка?Оти е п***а у душа.
Најсериозно, јес да сум старомоден, но оваквиот тип на машки ич не ги поштуем. Не сите ги прават, но исто као што и цура која глуми лудило на незаинтересираност и изиграва извештачена дама а у душа е дроља, така и машкото кое не прифаќа да го потегне првиот чекор го сметам за wuss, мочко у пелени, човек кој не знае да покаже и да се докаже себе си.