епа зато ти прва ако тој нема сенс читај убо чоек
не си стајл ни запирка ни нишо...па го сватиф тоа...као немој да се лажете женските да приоѓате први
и ме зачуди
епа зато ти прва ако тој нема сенс читај убо чоек
Помалку со тие шминки пудри , мразам кога ке гушнам некоа девојка или партнерката лицето да ми се лепи на нејзиното од пудрата. Бидите природни со некоја минимална шминка.:
Хахахахах не само мене дека ми смета, повеќето машки обожаваат природна убавина.
Така отприлика советот би гласел Природно си е природно
Оти е п***а у душа.Па вака..сакам да го прашам посилниот пол зошто кога пример машкото знае дека девојката го свиѓа не го направи првиот чекор туку чека на девојката?
Или пак имаат заостанато сфаќање како и повеќето .Не сакам да звучам глупо,али некои велат е шо ќе и биде на девојката ако го направи првиот чекор.Шо има тоа везе.У врска со тоа сме рамноправни,али кога станува збор за нешто друго жената е само за во кујната и креветот.I don't want to live on this planet anymore.Оти е п***а у душа.
Најсериозно, јес да сум старомоден, но оваквиот тип на машки ич не ги поштуем. Не сите ги прават, но исто као што и цура која глуми лудило на незаинтересираност и изиграва извештачена дама а у душа е дроља, така и машкото кое не прифаќа да го потегне првиот чекор го сметам за wuss, мочко у пелени, човек кој не знае да покаже и да се докаже себе си.
Тоа е типично конзервативно сфаќање.Или пак имаат заостанато сфаќање како и повеќето .Не сакам да звучам глупо,али некои велат е шо ќе и биде на девојката ако го направи првиот чекор.Шо има тоа везе.У врска со тоа сме рамноправни,али кога станува збор за нешто друго жената е само за во кујната и креветот.I don't want to live on this planet anymore.
Една современа, троа паметна и еманципирана жена, верувај дека никогаш нема да чека на машкото да направи пари и таа да ужива. Туку ќе се бори за парче леб заработено со своја пот, макар работела за минималец.да не чекаат само на машкото да направи пари па да имат угоден живот покрај нив
Една современа, троа паметна и еманципирана жена, верувај дека никогаш нема да чека на машкото да направи пари и таа да ужива. Туку ќе се бори за парче леб заработено со своја пот, макар работела за минималец.
И друго сакав да кажам... Не генерализирај, има и мажи кои чекаат жената да заработи, па да уживаат на нејзин грб.