Совети од машка страна за девојките

Minella

Активен Член
15 февруари 2012
171
171
43
Pust ostrov
се запознавме минатата недела...љубење такво немало од 2003-та! броеви секако разменивме...и следеше рандеву...прекрасно...ресторанче..винце...мезе..муабети...
таа вечер останавме до рано наутро....од љубење херпеси се појавија...
....се поздравивме......
од тогаш го нема!
му пратив смс за охрабрување...но не се појави....
ват д фак ап ?
Веројатно сакал само за една ноќ или има некоја друга ;-)

Blondie

Староседелец
19 февруари 2012
612
1,085
1,093
жените изневеруваат ама затоа се виновни мажите
од иста причина од која го прават женските истото:skip
не е точно...машките го прават од задоволство и да се фалат дека биле со повеќе,а женските затоа што не добиваат внимание и љубов од машкото па бараат на друго место

• Ми се допаѓа
Реакции: maculka

Jericho

Староседелец
19 февруари 2012
355
465
1,063
Машките што се фалат со колку биле имаат бујна фантазија или комплекси некакви, ако стварно биле со многу у принцип не се фалат, куче што лае не каса ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: fantina and Nightmare_f

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Нема врска све тоа со изневерување на мажите или жените..секое изневерување има своја приказна и свој причини така да не би навлегувал у стереотпите дека мажите изневеруваат баш ради тоа а жените ради нешто 3то..

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
ако маж изневери тогаш е фраер :D а кога женско ке изневерува тогас е к***а :wub е то не ми е јасно
епа баче сеа ке ти објаснам..клуч со отклучува многу врати е добар клуч, брава што ја отклучува секој клуч е лоша брава :)

iskra

Староседелец
21 октомври 2011
204
301
1,063
епа баче сеа ке ти објаснам..клуч со отклучува многу врати е добар клуч, брава што ја отклучува секој клуч е лоша брава :)
Е па клуч што отклучува многу врати не е клуч, тоа се вика калауз. Па сега вие видете....

Sandrich

Нов член
16 февруари 2012
13
10
3
42
За Сандрич:

Де бре невесто, па ваљда не ги натокми чеизите, везените миленца и јамболии следната ден?
Или па ваљда не го извади списокот со имиња на близначињата што ќе си ги имате со Принцот, што си го правела во 5-то одд?

Нема потреба од прашања, од нејаснотии, од очекувања...А најмалку од помислата дека си искористена.
Зашто таа убава вечер, не може да ја помине искористен човек. Задоволството било взаемно.

Ако сакаш да го видиш пак, јави му се. Биди јасна, гласна и прецизна, биди жена што знае што сака. Не правиш криминално дело ни па му бараш бубрег на заем...Само му кажуваш дека ти било убаво и сакаш да го видиш пак. Па шта би, би.
Џа или бу, трето нема...

Некогаш ќе се изненадиш колку машките сакаат искрени, отворени девојки и внимание...сепак и оние се човечки суштества иако на моменти им преовладуваат животинските нагони:rofl

Муабетот е јасен...правилниот чекор е само оној, кој тебе ќе те исполни.

Де бре невесто :) све што си напишала до интерпункциски знак ми е кристално јасно...сакав само од маскулин-ов на странава да чујам некое мислење...:sreken
можеби после подолго време и мене во скопјево некој да ми се засвиѓа па затоа и доби на значење што го искажав и во зборови на форумов:rolleyes
како и да е, убаво си напишала и секој збор ти е точен...иако мислам дека животинските нагони преовладуваат и кај нив и кај нас...:gladen