Праќај гушки. ..Мене денес денот ми помина супер,камо секој дена да е ваков...
повелиии
Праќај гушки. ..Мене денес денот ми помина супер,камо секој дена да е ваков...
СДП како сте денес мили мои форумџии, како се движите со расположение? влијае ли сонцево денешно на вас, ве држи ли добра енергија, среќни ли сте?
ако на секое од овие прашања одговорите позитивно добивате една ваква гушка од мене
Расположение на нула. Какво сонце, какви облаци, времето не ми влијае, туку друго нешто.
Мислам дека само тој си знае што треба да влијае на неговото расположение . Been there bro.ништо од гушкањето тогаш се надевам ќе ти се поправи расположението, ако можеме ние некако да влијаеме кажи слободно
хаха јас мислев дека ќе ме гушнеш, за да ми поправиш расположението. Сега сум уште понерасположенништо од гушкањето тогаш се надевам ќе ти се поправи расположението, ако можеме ние некако да влијаеме кажи слободно
Мислам дека само тој си знае што треба да влијае на неговото расположение . Been there bro.
хаха јас мислев дека ќе ме гушнеш, за да ми поправиш расположението. Сега сум уште понерасположен
Малкуподобро е сега?
Хју Хефнер (86) се оженил со девојка која има 26 години. Не очајувајте сите вие што сте сингл. Вашата жена може уште не е ни родена
He is his own grand-pahХју Хефнер (86) се оженил со девојка која има 26 години. Не очајувајте сите вие што сте сингл. Вашата жена може уште не е ни родена