А што се срамиш дека немаш прочитано книга?СДП : Има некој обработено некоја книга ? Пишав и во друга тема за помош за вакви работи ама ајде да напишам и овде ,белким ќе се најде некоја ...![]()
Ха-Ха - НЕ ...А што се срамиш дека немаш прочитано книга?
Па одбери некоја помала чим смееш која било,знам дека нетот не дава на човек да седне и да прочита книга ама пред спиење најубаво е,од коа ќе ја прочиташ раскажи ја како знаеш со соптвени зборови,нема да ти замерат ако приметат дека е твој стил на раскажување а не препишан.ПоздравХа-Ха - НЕ ...
Се срамам заради тоа што барам помош за нешто што сепак можам да го направам сам ,ама изгледа згрешив...![]()
Прочитав две книги во овие месец дена (толку време помина од кога ни е дадена оваа задача), но кога ја прашав професорката каква книга треба тоа да биде ми кажа дека книгите што јас суум ги прочитал небиле сватливи и добри за обработка ,затоашто пола клас немало да свати ништо и дека не биле за наша возраст (ова се случи пред два дена )...Па одбери некоја помала чим смееш која било,знам дека нетот не дава на човек да седне и да прочита книга ама пред спиење најубаво е,од коа ќе ја прочиташ раскажи ја како знаеш со соптвени зборови,нема да ти замерат ако приметат дека е твој стил на раскажување а не препишан.Поздрав
А кои се за твоја возраст?Прочитав две книги во овие месец дена (толку време помина од кога ни е дадена оваа задача), но кога ја прашав професорката каква книга треба тоа да биде ми кажа дека книгите што јас суум ги прочитал небиле сватливи и добри за обработка ,затоашто пола клас немало да свати ништо и дека не биле за наша возраст (ова се случи пред два дена )...
И сега јас останав без ништо ...
Поздрав и до тебе ...![]()