А што се срамиш дека немаш прочитано книга?СДП : Има некој обработено некоја книга ? Пишав и во друга тема за помош за вакви работи ама ајде да напишам и овде ,белким ќе се најде некоја ...
Ха-Ха - НЕ ...А што се срамиш дека немаш прочитано книга?
Па одбери некоја помала чим смееш која било,знам дека нетот не дава на човек да седне и да прочита книга ама пред спиење најубаво е,од коа ќе ја прочиташ раскажи ја како знаеш со соптвени зборови,нема да ти замерат ако приметат дека е твој стил на раскажување а не препишан.ПоздравХа-Ха - НЕ ...
Се срамам заради тоа што барам помош за нешто што сепак можам да го направам сам ,ама изгледа згрешив...
Прочитав две книги во овие месец дена (толку време помина од кога ни е дадена оваа задача), но кога ја прашав професорката каква книга треба тоа да биде ми кажа дека книгите што јас суум ги прочитал небиле сватливи и добри за обработка ,затоашто пола клас немало да свати ништо и дека не биле за наша возраст (ова се случи пред два дена )...Па одбери некоја помала чим смееш која било,знам дека нетот не дава на човек да седне и да прочита книга ама пред спиење најубаво е,од коа ќе ја прочиташ раскажи ја како знаеш со соптвени зборови,нема да ти замерат ако приметат дека е твој стил на раскажување а не препишан.Поздрав
А кои се за твоја возраст?Прочитав две книги во овие месец дена (толку време помина од кога ни е дадена оваа задача), но кога ја прашав професорката каква книга треба тоа да биде ми кажа дека книгите што јас суум ги прочитал небиле сватливи и добри за обработка ,затоашто пола клас немало да свати ништо и дека не биле за наша возраст (ова се случи пред два дена )...
И сега јас останав без ништо ...
Поздрав и до тебе ...