ич не му се секирај не заприметуваш дека има позабеганиДА бе стварно .. ја најзабеган бев тука .. заборавив
ич не му се секирај не заприметуваш дека има позабеганиДА бе стварно .. ја најзабеган бев тука .. заборавив
No, someone else did that.јас такво нешто за никој немам кажано ако не размислуваме исто не значи дека си забеган( според мене ) кокретно реков дека не ми ја сфати поентата на постот,но оставам секој да си ја протолкува на свој начин...
не, ја сум на ниво на легионер.ич не му се секирај не заприметуваш дека има позабегани
Ќе почекаш, лавче е она. Ко менеmelpomena се залетав по аватарот мислев роденден ти е да ти честитам
Отвори ја прикачената датотека 14384
За таа работа дневникот е најдобро решение.СДК форумов станал калакурница, да не смее човек да каже некоја мака или да се пофали нешто,одма пукање сеир,исмејување и ќе се збори тоа што го пишал уште месец дена минимум...
ми беше единствено место каде што можев да си напишам се што ќе ми помине низ мислите,а сакав да го исфрлам од себе,сега не се ни осмелувам да напишам нешто