Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
јас такво нешто за никој немам кажано (wasntme) ако не размислуваме исто не значи дека си забеган( според мене ):) кокретно реков дека не ми ја сфати поентата на постот,но оставам секој да си ја протолкува на свој начин...:)
No, someone else did that.
ич не му се секирај не заприметуваш дека има позабегани :zelen
не, ја сум на ниво на легионер.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Ќе почекаш, лавче е она. Ко мене :giggle
Лавишта (muscle):giggle
Lions1.jpg

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
СДК форумов станал калакурница, да не смее човек да каже некоја мака или да се пофали нешто,одма пукање сеир,исмејување и ќе се збори тоа што го пишал уште месец дена минимум...
ми беше единствено место каде што можев да си напишам се што ќе ми помине низ мислите,а сакав да го исфрлам од себе,сега не се ни осмелувам да напишам нешто:|
За таа работа дневникот е најдобро решение.
Не прашав дали смеам да ти се обратам,но и онака ако не ти се допага ке си го избришеш мислењето без око да ти трепне дали е офф топик или втората опција,дека ке те испровоцира.
Секое нешто исфрлено,за воља на вистината се враќа како бумеранг,без разлика дали ние сакале или не.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Ај добро ви утро црно бели.
Како сте ми денес?
Јас и вака и така...
Го знаете она чувство кога се будите со некакво чувство кое ве тера да се фрлите назад во кревет?
Ама јас...ке се држам.
И кој нуб сум да си пропуштам Криминални умови и Спенсер Рид (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and violetmoon

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Еј заборавив да кажам нешто.Девет месеци од кога сум на форумот ама сум заборавила да кажам вчеера.Ај да ми се множат :D И се надевам дека во иднина нема да се читаат расправии туку на форумот ке владее топлина,хармонија,бла бла бла :p

Статус
Затворена за нови мислења.