За да фатиш женска не треба муда, ама за да ја зачуваш и те какоЗборот беше за дали имал муда,а биле а не биле,јас не би кажала дека е до мудата.
И тоа муда за различна намена
За да фатиш женска не треба муда, ама за да ја зачуваш и те какоЗборот беше за дали имал муда,а биле а не биле,јас не би кажала дека е до мудата.
Да де,лесно е да направиш некој да те засака,тешко е да ја задржиш таа љубов.За да фатиш женска не треба муда, ама за да ја зачуваш и те како
Кога ја гледаме таа страна на приказната да... потребни се мудата од двете страни, ама мене претходно ми беше наложено да зборувам за машките фраери кои јас ги сметам за кастрирани дечињаДа де,лесно е да направиш некој да те засака,тешко е да ја задржиш таа љубов.
Треба муда и за двете работи,ајде биди малку реален.
Е сега тоа што за едната работа требаат и тоа поголемки,ни е јасно на сите.
Крај краева нема потреба никој никого да задржува доколку заинтересираноста е обострана.
Ако е обострана,мудата се потребни и од двете страни.
Ако имал десет девојки во една година нема потреба одма да го етикитираме.Кога ја гледаме таа страна на приказната да... потребни се мудата од двете страни, ама мене претходно ми беше наложено да зборувам за машките фраери кои јас ги сметам за кастрирани дечиња