Тенис

Slims

Активен Член
19 април 2012
192
177
43
Давид Ферер без проблем си победи, па сега си свирка :svirka
Типсаревич че мора да се помачи против Алмагро ако сака да игра у наредната рунда.

Шарапова се загрева уште, лесно би требало да ја мине Флипкинс.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Глеам Мареј - Симон (француз некој 14 на ранг) , газење, убива га како сака : )
Добра му адидас мајца на Мареја, само да не е толко дречафко тој жуткасто горе куде рукави : )

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Вавринка-Новак.
Е тоа беше меч и многу ми е криво за Станислав што не го победи Новак, ауу како само играше, посебно во првиот сет, самиот резултат кажува 6-1.
И да, мене вчера ми стана јасно зошто толку ај да кажам имам антипатии спрема Новак, за тоа се заслужни коментаторите на Еурпоспорт. Се` што прави Новак е одлично и произлегува од неговиот талент а се` што прави противникот дека има среќа го прави.(facepalm)
А да сите биле согласни дека ако Џокович Надал на финалето на Роланд Гарос ако завршело во недела ќе победел Џокович. А заборави бре дека прво имаше прекин на мечот па тоа му помогна на Новак да се совземи. Многу пристрасно коментираат, не дека ги кривам ама нашиве каблоски телевизии нека ја сменат Еупоспорт да ги слушам нив.:gjavol

• Ми се допаѓа
Реакции: Slims and elizabetta

Slims

Активен Член
19 април 2012
192
177
43
Глеам Мареј - Симон (француз некој 14 на ранг) , газење, убива га како сака : )
Добра му адидас мајца на Мареја, само да не е толко дречафко тој жуткасто горе куде рукави : )
На Жил Симон му беше поубава. :mstickle

Кутрички он, арен тенисер е, ама се иде иде и налета на некој од овие првите, најчесто на Федерер.
Не може човеко да поткара како што треба.

Нема денеска некои поинтересни, утре белки подинамично ќе биде меѓу Цонга и Федеред.

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Леле Шарапова и Серена растураат, не се нормални имајте милост жени.:zelen
Типувам женско финале Шарапова-Серена.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Интересан прф сет глеам Цонга не се дава такој л'сно, иако мислу дека Федерер е фаворит намбр уан : )
Eве у овј момент 7:6 за Федерера, или 1:0 у сетови.
Имаше добри ритрни и на двоицата, добри асови прикрај, ке биде интересан меч како и да е
Ps. У живот Федерер не е носија посмешну кумуњарску мајцу : )

hhh Навика ни бидна да ги коментирамо стајлинзи на тенисери : )
Шарапову за у финале Дадар ке гу шминка hh
Slims глеаш ли ? : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Slims