Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

creshicka

Нов член
20 февруари 2012
2
2
3
Ирена и Трајанка се во Кала со Пеце, Рамче, Менде, Тошо и сркаат макијато.
emoticon-0112-wondering.gif

И? Што ми прави мене тоа разлика?
Уште подобро - што ним им прави тоа разлика?

Уствари заборавив, треба да се покажеш пред народот и светот колку си прошетан, искулиран и фенси.
Дај бе најдете си живот.

Целиот ФБ е една самобендисана и егоцентрична фракција, измислена да ти набилда самодоверба и сила која во реалниот свет и живот не можеш да ја манифестираш преку обично прашање за насока од рандом човек на улица... некако сите се испозаљубија самите во себе, и одеднаш сите се кул, чил и се во некој чилакс mood,
emoticon-0114-dull.gif
ми иде да земам една зоља и да се распукам на Плоштад.

Смрдеж е народов, абе само кај нас ли има вакви ненормални?
Ги молам порашетаните да ми одговорат со доза на сериозност, минус иронија и сарказам на прашањево, зашто и овие две се во мода, па ги употребува и слепо и сакато, и со смисла и без.

О ти најпаметно момиче, ти што црпиш слава на виртуелни мрежи, ти што си толку досетлива и слаткоречива. Дали случајно го ископира овој пост од форумот фемина, за лајкови и прифаќање во виртуелниот свет? Какви патетики...

http://forum.femina.mk/kafe-muabeti/sakam-da-kazam-t9061/1800.html?hilit=смрдеж#p818095

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed and slb_bobo

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
О ти најпаметно момиче, ти што црпиш слава на виртуелни мрежи, ти што си толку досетлива и слаткоречива. Дали случајно го ископира овој пост од форумот фемина, за лајкови и прифаќање во виртуелниот свет? Какви патетики...

http://forum.femina.mk/kafe-muabeti/sakam-da-kazam-t9061/1800.html?hilit=смрдеж#p818095
Немој жити мене, ќе помисли дека јас сум направил дупли акаунт само за да и` ја нарушам славата. (facepalm)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево

Ах да, иначе сеа ти си искомплексирана и исфрустрирана, немаш свој живот освен да ја читаш нејзе по форуми, ти се замараш со туѓи животи оти немаш свој живот....да продолжувам? :D

• Ми се допаѓа
Реакции: creshicka

creshicka

Нов член
20 февруари 2012
2
2
3
Ах да, иначе сеа ти си искомплексирана и исфрустрирана, немаш свој живот освен да ја читаш нејзе по форуми, ти се замараш со туѓи животи оти немаш свој живот....да продолжувам? :D

Продолжи слободно, мене тоа не ме тангира, јас не сум таа која кради мислења за слава, зачленета сум веќе цела година овде а сега прв пат го отварам овој форум специјално за да и дадам до знаење дека се што е на интернет објавено, невозможно е да се скрие, инаку за ова прочитав на фемина, ми беше да не речам сервирано на тацна, не сум толку очајна да барам по мислења.

А за тебе што си бараш закачки, солзичка. :place

Статус
Затворена за нови мислења.