Сакам да кажам дека младинава од што е арогантна дури и глупава станува
Ирена и Трајанка се во Кала со Пеце, Рамче, Менде, Тошо и сркаат макијато.
И? Што ми прави мене тоа разлика?
Уште подобро - што ним им прави тоа разлика?
Уствари заборавив, треба да се покажеш пред народот и светот колку си прошетан, искулиран и фенси.
Дај бе најдете си живот.
Целиот ФБ е една самобендисана и егоцентрична фракција, измислена да ти набилда самодоверба и сила која во реалниот свет и живот не можеш да ја манифестираш преку обично прашање за насока од рандом човек на улица... некако сите се испозаљубија самите во себе, и одеднаш сите се кул, чил и се во некој чилакс mood,ми иде да земам една зоља и да се распукам на Плоштад.
Смрдеж е народов, абе само кај нас ли има вакви ненормални?
Ги молам порашетаните да ми одговорат со доза на сериозност, минус иронија и сарказам на прашањево, зашто и овие две се во мода, па ги употребува и слепо и сакато, и со смисла и без.
Немој жити мене, ќе помисли дека јас сум направил дупли акаунт само за да и` ја нарушам славата.О ти најпаметно момиче, ти што црпиш слава на виртуелни мрежи, ти што си толку досетлива и слаткоречива. Дали случајно го ископира овој пост од форумот фемина, за лајкови и прифаќање во виртуелниот свет? Какви патетики...
http://forum.femina.mk/kafe-muabeti/sakam-da-kazam-t9061/1800.html?hilit=смрдеж#p818095
Ах да, иначе сеа ти си искомплексирана и исфрустрирана, немаш свој живот освен да ја читаш нејзе по форуми, ти се замараш со туѓи животи оти немаш свој живот....да продолжувам?О ти најпаметно момиче, ти што црпиш слава на виртуелни мрежи, ти што си толку досетлива и слаткоречива. Дали случајно го ископира овој пост од форумот фемина, за лајкови и прифаќање во виртуелниот свет? Какви патетики...
http://forum.femina.mk/kafe-muabeti/sakam-da-kazam-t9061/1800.html?hilit=смрдеж#p818095
Ах да, иначе сеа ти си искомплексирана и исфрустрирана, немаш свој живот освен да ја читаш нејзе по форуми, ти се замараш со туѓи животи оти немаш свој живот....да продолжувам?