Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Зошто се замараме за намалените мислења,па нели сме сите овде за забава а не за билдање на бројките? :unsure
Mila Kunis морам да ти нагласам дека ми се допага што почна да ги средуваш општите теми.(nod)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
У играчница не се бројат мислењата. Инаку ја друга разлика не гледам.
во едната се бројат мислењата, во другата не. Тоа му е целта, затоа ги преместија.

Како не гледате,не се работи само за бројките,тема која не е подлежна на дискусија е апсолутно само за забава и местото и е за во играчница.
Но има доста теми на кои линијата им е ептен тенка дали е за во играшница или за општиот форум.
Општитот подфорум јас ако имам добро разберано е форум во кој треба ние да сместиме ново отворена тема доколку не сме сигурни каде треба да се смести а модераторите да одлучат што понатаму со неа.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Зошто се замараме за намалените мислења,па нели сме сите овде за забава а не за билдање на бројките? :unsure
Mila Kunis морам да ти нагласам дека ми се допага што почна да ги средуваш општите теми.(nod)
како бе не се битни бројките јас како ке стигнам до 1000 мислење :(

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
како бе не се битни бројките јас како ке стигнам до 1000 мислење :(
Ќе почнеш да спамаш низ форумов и после ја ќе почнам да ти мрчам дека спамаш и ќе настане калакурница, нема да се знае кој јаде, кој пие ,кој плаќа ама битно ти ќе имаш 1000 мислења и ќе ти дадат уште еден трофеј од 10 поени.

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Преместени теми во играчница:
Вашите моментални чувства преку слика..
Што ви фали во моментов?
Испукајте се
Која тема?
Малку да се запознаеме :)
Кажете некоја добра/лоша вест
Предлог потписи
Предлог аватар
шо се мени тиче и оваа може д оди таму :)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi, WomanInRed and Lepaa

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
СДП чим темите во кои што не се развива дискусија, местото им е во играчница, тогаш што е со другите теми што се само со фотографии и таму нема дискусија?
Зошто и тие не се преместат?
Значи не викам дека не чинат темите и не знам таму што, и јас сум коментирала на тие теми.
Предлог само.:)

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Ирена и Трајанка се во Кала со Пеце, Рамче, Менде, Тошо и сркаат макијато.
emoticon-0112-wondering.gif

И? Што ми прави мене тоа разлика?
Уште подобро - што ним им прави тоа разлика?

Уствари заборавив, треба да се покажеш пред народот и светот колку си прошетан, искулиран и фенси.
Дај бе најдете си живот.

Целиот ФБ е една самобендисана и егоцентрична фракција, измислена да ти набилда самодоверба и сила која во реалниот свет и живот не можеш да ја манифестираш преку обично прашање за насока од рандом човек на улица... некако сите се испозаљубија самите во себе, и одеднаш сите се кул, чил и се во некој чилакс mood,
emoticon-0114-dull.gif
ми иде да земам една зоља и да се распукам на Плоштад.

Смрдеж е народов, абе само кај нас ли има вакви ненормални?
Ги молам порашетаните да ми одговорат со доза на сериозност, минус иронија и сарказам на прашањево, зашто и овие две се во мода, па ги употребува и слепо и сакато, и со смисла и без.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Што е вакви пораки? Ајде таму главата горе. Животот е таков, when it rains, it pours ама исто и after the rain, comes the sun.
Никој и ништо не е вредно за такви мисли да ти идат.

Истуширај се, напијај се чајче, легни и не размислувај за лоши нешта.

А јас имам уште за учење. Не ми прима мозков веќе информации... Ако положам ќе ги запалам ова книгиве. И ќе честам:D

Дали знаеш период кога те соголуваат од сите страни толку многу што новчаникот цело време ти е отворен и само дај дај дај дај.
Врв беше денес од вип кога ми се јавија да платам енормно голема фактура од 23.000 денари.
Не дека ми иде да рекапитулирам него да се предадам.
Платата за 2 дена ми отиде.И фала богу такви мисли.Сонцето ќе дојде тек за 2 недели :D
Ми се еба матер во буквална смисла на зборот.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Лепич, јас ко една од слепите и сакатите што употребуваат сарказам и иронија, би ти одговорила...ама само доколку не се косеше сама со себе, со оглед на тоа што постот од збор до збор ти е украден од една авторитетна членка на друг форум.
Сепак, што мојот (т.е. било чиј) одговор би ти направил разлика, кога прашањето и размислувањето не се твои?
Поарно едно свое едноставно мислење со најпрости можни зборови пишете, отколку да се китите со туѓи перја. Дотолку ли сме запустени, ќерата...

Anyway, кога веќе зборуваме за префрлање овдешни теми во играчница или друг посоодветен подфорум, ги има многу.
Ако треба да набројам, кажувајте, да не правам овде километарски листи.

Статус
Затворена за нови мислења.