Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Да си прашам оти немам многу време за анализа :nerd
Што форум е овој? Озбилен, детски, ала гламстик нешто такво или од се по малку се наоѓа? Да знам дали да ве почастам со своето присуство или не? :D
Гламстик не е, озбилен не е, детски не е, ја би рекла опуштен форум на кој чат пат има по некое препукување.

Епа добре дојде :)

Едит:
И даа сите ќе те "замразат" и критикуваат ако многу се распишувавш, т.е ако ти е квантитет пред квалитет.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ако нека се мрчи, инаку пак не е интересно, да сакав сама со себе да си зборувам ќе си пишев дневник.
а што му недостига на дневничето? знаеш штубаво си е? кажи си му се’, тоа кутрото не може да мрчи :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ако нека се мрчи, инаку пак не е интересно, да сакав сама со себе да си зборувам ќе си пишев дневник.
А ние сме си идеални,немаме крупни работи за мрчење,тие ни се ИСПЕГЛАНИ,затоа си мрчиме за запирки :D
Добре ни дојде иначе..:)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and M.Adams

M.Adams

Истакнат Член
16 јануари 2013
82
96
118
а што му недостига на дневничето? знаеш штубаво си е? кажи си му се’, тоа кутрото не може да мрчи :)
Понекогаш имаш потреба некого да изнервираш, а тој кутриот (дневникот:D) мува не го лази..

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Понекогаш имаш потреба некого да изнервираш, а тој кутриот (дневникот:D) мува не го лази..
кога имам потреба да изнервирам некого директ оставам дневникот и и се вртам на жена ми... неа ја лази и тоа како :)

Статус
Затворена за нови мислења.