Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Детска градинка постанува тука се`. Не ми е да се мешам, но веќе преку глава од психоанализи на членови. Поради тоа и поради квантитетот, местово наликува на детска градинка. Ако Трајче пишал дека навистина му пречи нешто, веднаш се создава тролаана која му вади муабети од пред х време демек рекол вака онак/зашо типот не пробал нешо. Луѓе, ве прашувам вас, толку ли ви е битен животот на еден член па да се замарате и да памтите датуми пред 100-200 години кој што како рекол? До толку ли сте умоболни, се занимавате со малограѓански муабети? Искрено се прашувам зошто воопшто членувам во било кој македонски форум од општ карактер. Тролови недоквакани, што седат со денови, молејќи се за миг на подебавање на нечија сметка. Тоа ли ви е најголемиот успех во животот? Да го живеете туѓиот живот 24/7? Па уште глумите разочараност... Абе седи!
Од мене толку, вие ширете ја итака жабокречината во која и самите потпаѓате.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
:rolleyes: Море колку навредливи зборови ошто врз членовите,во еден пост (worried) ајде може овој пат ке реагира модераторката соодветно.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
:rolleyes: Море колку навредливи зборови ошто врз членовите,во еден пост (worried) ајде може овој пат ке реагира модераторката соодветно.
Вака и онака ништо не мења тоа. Утре пак ќе биде жабокречина тука. И не по толкава вина на администрацијата колку што ќе има вина во самите членови. Пошо нели... сите го правиме форимот? или не беше така тоа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Да,баш така...Но некој користи навредливи зборови а на тоа треба администрација да реагира.
Ако не реагира,членот ке си мисли дека е дозволено и така ке продолжи и во иднина.
Наместо да се наметнуваат нови правила,да се потрудиме да ги почитуваме веке постоечките,ако веке велиме дека сите го креираме форумот.Кој колку треба да памти и колку да го служи меморијата е негово право и не е против правилата на форумот.
А нарекувањето умоболни,недоквакани......ем е против правилата ем ми е некако без веза да излегува од прсти чие ниво на интелегенција и не е така мал.
Но сепак,тоа си е дел од култура а можеби и не,да не грешам душа,а и прсти.Сепак коментирам на сметка на она што го читам.Реал лајф не ме интересира оти сега коментираме за нешто од овде.

• Ми се допаѓа

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Да,баш така...Но некој користи навредливи зборови а на тоа треба администрација да реагира.
Ако не реагира,членот ке си мисли дека е дозволено и така ке продолжи и во иднина.
Наместо да се наметнуваат нови правила,да се потрудиме да ги почитуваме веке постоечките,ако веке велиме дека сите го креираме форумот.Кој колку треба да памти и колку да го служи меморијата е негово право и не е против правилата на форумот.
А нарекувањето умоболни,недоквакани......ем е против правилата ем ми е некако без веза да излегува од прсти чие ниво на интелегенција и не е така мал.
Но сепак,тоа си е дел од култура а можеби и не,да не грешам душа,а и прсти.Сепак коментирам на сметка на она што го читам.Реал лајф не ме интересира оти сега коментираме за нешто од овде.
Признај, едвај чекаше ваков пост нели? Но во ред. Краткотрајната забава си ја доби.
Сега продолжи си го туѓиот живот.

Вусшност не посочив никој директно, но кога веќе се пронаоѓаш....

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Да, можеш. Ќе влезеш во рутер, (ќе отвориш браузер и таму каде што се пишуваат веб адреси ќе напишеш speedport.ip) и ќе се логираш. Откако ќе влезеш, мислам дека беше во radio ставено за Enable WLAN (ако не е таму, пребарај низ опциите ќе го најдеш) и ќе го штиклираш и ќе му стисниш Save Settings. Aко е вклучен вајрлесот ќе ти светне диодата за WLAN.
фала ви, и тебе и Foxboro (pivo)

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Признај, едвај чекаше ваков пост нели? Но во ред. Краткотрајната забава си ја доби.
Сега продолжи си го туѓиот живот.
Ааа не.Не ме интересира ничиј живот,јас си коментирам постови :) погрешна ти е перцепцијата...не ни знам дали некој се грижи за туги животи...ако има некаде коментар од мене за таква работа,кога обвинуваш би те замолила да имаш поткрепа,оти ако немаш тогаш тоа е клевета :D

• Ми се допаѓа

M.Adams

Истакнат Член
16 јануари 2013
82
96
118
Да си прашам оти немам многу време за анализа :nerd
Што форум е овој? Озбилен, детски, ала гламстик нешто такво или од се по малку се наоѓа? Да знам дали да ве почастам со своето присуство или не? :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro and Arkantos

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Да си прашам оти немам многу време за анализа :nerd
Што форум е овој? Озбилен, детски, ала гламстик нешто такво или од се по малку се наоѓа? Да знам дали да ве почастам со своето присуство или не? :D
Кога немаш време за анализа немаш ни за форум...

Статус
Затворена за нови мислења.