Светско првенство за мажи 2013 Шпанија

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Значи ако победиме 3 сме и ја избегнуваме Франција тогаш Тунис ли ке ни се падне ?
Паздравот од Хансен: Со Македонија ке биде исто како во Белград. - значи имаме шанса:zelen
Пре мислам дека 2ри во таа група ќе бидат Немците, а они и тоа како би ни биле идеален противник. Игравме против нив во Србија, ги знаеме, ама и подослабена репрезентација имаат (според мене) штом изгубија од Тунис. Франција никако не ни одговара, Бразил или Аргентина со нивната брза игра не, Тунис не е за потценување зашто ја победи Германија и афрички шампион е изгледа. Кој и да се падне, нема да биде лесно. (shake)

• Ми се допаѓа
Реакции: Slims

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Денеска мислам дека конечно покажавме некоја игра на ниво, Русија не беше за потценување, оваа година на Светсково имаат добра репрезентација според мене, нерешениов резултат не е многу задоволувачки но сепак добро е.А знам дека со ваква игра можевме и повеќе да извадиме на крајот ама јбг, среќа наша пуста..
Кирче се разигра колку толку, Манасков стандард добар во контри, ме изненади новово голманче за разлика од катастрофалната игра со Исланд денес беше на ниво и можеше да му парира на Борко.
Се на се, добро е, во петко очекувам искрено добра игра со Данците, јас сум секогаш за оние изненадувања кои ни ги приредуваат Македонскиве спортисти, прво во кошарка па и во ракомет сега, а и нема да биде големо изненадување ако ја тепаме Данска, на Европското за влакно се извлече. :)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Пре мислам дека 2ри во таа група ќе бидат Немците, а они и тоа како би ни биле идеален противник. Игравме против нив во Србија, ги знаеме, ама и подослабена репрезентација имаат (според мене) штом изгубија од Тунис. Франција никако не ни одговара, Бразил или Аргентина со нивната брза игра не, Тунис не е за потценување зашто ја победи Германија и афрички шампион е изгледа. Кој и да се падне, нема да биде лесно. (shake)
Највеќе ни одговара Германија, дали гледаше колку Данска го здази Исланд ?

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Највеќе ни одговара Германија, дали гледаше колку Данска го здази Исланд ?
Не ги гледам, проверив прееска резултатот само. Осум гола водеа Данците. Гледам сега со толку предност и завршиле. Да се надеваме дека со втор состав ќе играат во петок и ќе можеме да ги победиме иначе ќе ги плеснат нашиве како од шала. :zelen

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Не ги гледам, проверив прееска резултатот само. Осум гола водеа Данците. Гледам сега со толку предност и завршиле. Да се надеваме дека со втор состав ќе играат во петок и ќе можеме да ги победиме иначе ќе ги плеснат нашиве како од шала. :zelen

:zelen
кој втор состав хахахаха ај и без голман да играат :D

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
:zelen
кој втор состав хахахаха ај и без голман да играат :D
Може да одмарат Данциве. Осигурено им е првото место, башка Хансен и е повреден, мислам дека нема да го ризикуваат со нас, Јоноски може да го докрајчи. :)
Идеме на победа, и со тоа ги добиваме Германциве, освен тие да не се први у групата да ја победат Франција. : )

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Може да одмарат Данциве. Осигурено им е првото место, башка Хансен и е повреден, мислам дека нема да го ризикуваат со нас, Јоноски може да го докрајчи. :)
Идеме на победа, и со тоа ги добиваме Германциве, освен тие да не се први у групата да ја победат Франција. : )
а тоа што имаа убиствени крила ?

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
а тоа што имаа убиствени крила ?
Може ке ротираат, не се знае, ке видиме. Се надеваме и да играт со најдобриот состав дека ке биде интересно и дека ке потпреме, па да и изненадиме.

• Ми се допаѓа
Реакции: alba