Вака така си вежбашСе шегувам, сакав да видам само како е кога си дежурен негативно наелектризиран електрон : ))
ајде ти пуштам среќичка да ја најдеш скоро
Таму некаде е, знам...
Вака така си вежбашСе шегувам, сакав да видам само како е кога си дежурен негативно наелектризиран електрон : ))
ајде ти пуштам среќичка да ја најдеш скоро
Таму некаде е, знам...
Вака така си вежбаш
Реалното немора да значи дека е негативно,но немора да значи ни дека е реално.Во никој случај не мислев дека моето пишано мислење е вежбање за она што муабетевме низ темава. Ти не си негативно наелектризирана.
Никој не е посочен.
Ама интересно е што ти го наоѓаш мислењето како вежбање
Дури почнувам да се внесувам
Убава вечер
Реалното немора да значи дека е негативно,но немора да значи ни дека е реално.
Не се пронајдов,само се присетив кога сама рече дека сакаш да бидеш негативец.
Јас уште тогаш а и пред тоа знаев дека ти колку и да вежбаш неможеш да бидеш тоа.
Тоа барем се познава.Само кој како го распознава нема да филозофирам.И тоа скоро како и се е релативно.
Ти благодарам,убава вечер и тебе
Од квантитет решив да станам квалитетМелпоменке па куде си ти, неможу а да не примету дека све помалко и помалко те гледам по теме ?
Од квантитет решив да станам квалитет
Ме има,ме има,само се подизморив малку,стар човек
Поздрав кумановац.....иначе во тек сум,немој да мислиш дека не сум...знам дека на девојка ти во незгоден момент и дојде месечниот циклус и дека ти е страв од татко и.
иди во темите за религиилеле мн сте досадно вака кога нема тема да се порасправаме малце
иди у телема, Петко го преселивме тамулеле мн сте досадно вака кога нема тема да се порасправаме малце