Хај
аген ми.
Епа вака форумџии воедно ова е и мој последен пост.Некој сеа ќе си помисли шо збори оваа? Баш ми е гајле.Како и да е,ова е прв форум на кој што сум се зачленила.Ќе речете,види ја оваа еден месец е овде и ќе си оди,ништо не покажала на форумот.Уатевер,форумот многу влијаеше врз мене а можеби и малку повеќе,ама јас НЕМОЖАМ ДА ТРПАМ НЕПРАВДА.Пред некој ден,беше врвот,али мање битно.Сметам дека на некои форумџии му пречи тоа што јас сакам да си го искажам своето мислење и се прават демек многу се паметни (знам дека ова мислење ваљда ќе ми биде избришано
),алииии да не заборавиме овде има многу добри и фер членови кои ми оставија голем впечаток и стекнав виртуелни пријателчиња.Искрено,форумот не ми помогнал многу а тоа би го ставила во проблемот шо нема доволно теми,па кога ќе бидат отворени нови теми одма следуваат коментари од типот леле пак ли фејспалм и остало.
Како што кажав и претходно прв член кој што ми остави впечаток на добро детенце
е
Ночной охотник друже мило ми беше иако не сме пишувале,ама јас редовно те читав
.
Nighty е член кој што знаеше секогаш да ми даде најдобар совет и братче те поштувам највеќе
.
|o$y(|-|0$0(|@l еееј ти поздравче
супер детенце кое се заљуби у мене и стално ми велеше дека сум била убава
.
WomanInRed супер девојка која секогаш се држи до своето гоу он,
melpomena Ти си личноста која ме подржа во многу работи,тенкс,ми се допаѓа тоа како размислуваш
,
JaMi срцка таа сакаше дечко да ми намести ама цк овие машкиве на форумот многу срамежливи,
Foxboro ми се свиѓа аватарот
се зезам супер дечко.
parvati кога ќе дојдам во куманово ќе ми направиш шпагети добро?
Се надевам некој не заборавив,тие што не ги кажав или не сум се запознала со нив или пак заборавив да ги спомнам.Простете
Заради моето откажување од
пишување на форумот не би сакала да ги спомнувам главните причини само би рекла Премногу манипулации и дигнати фаци кои во реалниот свет верувам дека не се такви.Ајде,Лепа да излезе добра нека ви биде простено од мене.Не сум злопамтило,па што и да било нека остане во минатото.
Немојте да мислите дека,ќе куртулите од мене
.Нема да пишувам повеќе на форумот и ај промс
Trajche дека нема да отворам теми кои ќе бидат копи-пејс од Википедија.Затоа,фала ти што ми посоли памет,па сега се сетив дека имам дома енциклопедија,па ќе земам да научам нешто повеќе за Скандинавските држави
.
Јас,како што споменав и горе,повеќе нема да пишувам али дека немам разменето емајл,фејбук и триста глупости со некои форумџии ќе бидам секогаш тука за да се дружат со мене ,да си направиме асален муабет и барем 5 минути да бидеме расположени.Се надевам дека мојата темпераментност,добрина и духовитост ќе биде доволна за да се дружат со мене.
Друга причина поради која ќе останам на форумот е тоа што одамна си имам љубов овде
Ќе се препознае кој е
Нека остане тајна ее
.Член кој ми остави добар впечаток,кој слуша иста музика како мене и член кој мислам дека е кул дечко.Се заљубив у тебе еј!
.
Да сте живи и здрави, среќни и исполнети, секогаш со полни мешиња и полни срценца. Бидете подобри луѓе и бидете праведни луѓе, бидете реални и пред се, живејте за себе,зошто никој друг нема да го направи тоа за вас,ама на правилниот начин. Колку помалку гледате што прават другите, толку повеќе ќе бидете среќни и помалку ќе бидете под стрес.Бидете ведри и реални оптимисти, верувајте повеќе во себе, но не ги занемарувајте оние кои ви даваат совети и критики,примете ги само оние од луѓе кои издржано вредат,а не само оние кои вам ви се допаѓаат.
Ова е мојот најдолг пост Иии,чаосс еврибади мило ми беше.Ви кажав и погоре.Среќна Стара Нова Година убаво да си поминете,да се испијаните и уживајте во секој момент со вашите дечковци и девојки.И конечно стигна до крајот,фали ти што ме прочита.Тоа сум јас на сликата,Лепа сум навистина нели?
Бацки и гушки