Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
а замисли, минатата недела бевме на колективен, а сега работиме и во недела. Мислам во ред е со плаќањето, си плаќаат прекувремена работа. Не е то то.
Ќе ми веруваш ако ти кажам дека недела како слободен ден не знам што е?
Сите ги работам. И тоа дури сега почнаа да ги плаќаат. Али не е се во парите.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Хај :D аген ми.
Епа вака форумџии воедно ова е и мој последен пост.Некој сеа ќе си помисли шо збори оваа? Баш ми е гајле.Како и да е,ова е прв форум на кој што сум се зачленила.Ќе речете,види ја оваа еден месец е овде и ќе си оди,ништо не покажала на форумот.Уатевер,форумот многу влијаеше врз мене а можеби и малку повеќе,ама јас НЕМОЖАМ ДА ТРПАМ НЕПРАВДА.Пред некој ден,беше врвот,али мање битно.Сметам дека на некои форумџии му пречи тоа што јас сакам да си го искажам своето мислење и се прават демек многу се паметни (знам дека ова мислење ваљда ќе ми биде избришано ;)),алииии да не заборавиме овде има многу добри и фер членови кои ми оставија голем впечаток и стекнав виртуелни пријателчиња.Искрено,форумот не ми помогнал многу а тоа би го ставила во проблемот шо нема доволно теми,па кога ќе бидат отворени нови теми одма следуваат коментари од типот леле пак ли фејспалм и остало.
Како што кажав и претходно прв член кој што ми остави впечаток на добро детенце :giggle е Ночной охотник друже мило ми беше иако не сме пишувале,ама јас редовно те читав (handshake) .Nighty е член кој што знаеше секогаш да ми даде најдобар совет и братче те поштувам највеќе :*. |o$y(|-|0$0(|@l еееј ти поздравче :D супер детенце кое се заљуби у мене и стално ми велеше дека сум била убава :D. WomanInRed супер девојка која секогаш се држи до своето гоу он,melpomena Ти си личноста која ме подржа во многу работи,тенкс,ми се допаѓа тоа како размислуваш ;),JaMi срцка таа сакаше дечко да ми намести ама цк овие машкиве на форумот многу срамежливи, Foxboro ми се свиѓа аватарот :D се зезам супер дечко. parvati кога ќе дојдам во куманово ќе ми направиш шпагети добро? :D Се надевам некој не заборавив,тие што не ги кажав или не сум се запознала со нив или пак заборавив да ги спомнам.Простете :)

Заради моето откажување од пишување на форумот не би сакала да ги спомнувам главните причини само би рекла Премногу манипулации и дигнати фаци кои во реалниот свет верувам дека не се такви.Ајде,Лепа да излезе добра нека ви биде простено од мене.Не сум злопамтило,па што и да било нека остане во минатото.

Немојте да мислите дека,ќе куртулите од мене :D.Нема да пишувам повеќе на форумот и ај промс Trajche дека нема да отворам теми кои ќе бидат копи-пејс од Википедија.Затоа,фала ти што ми посоли памет,па сега се сетив дека имам дома енциклопедија,па ќе земам да научам нешто повеќе за Скандинавските држави (nod).

Јас,како што споменав и горе,повеќе нема да пишувам али дека немам разменето емајл,фејбук и триста глупости со некои форумџии ќе бидам секогаш тука за да се дружат со мене ,да си направиме асален муабет и барем 5 минути да бидеме расположени.Се надевам дека мојата темпераментност,добрина и духовитост ќе биде доволна за да се дружат со мене.
Друга причина поради која ќе останам на форумот е тоа што одамна си имам љубов овде :D Ќе се препознае кој е ;) Нека остане тајна ее :).Член кој ми остави добар впечаток,кој слуша иста музика како мене и член кој мислам дека е кул дечко.Се заљубив у тебе еј! (hug).

Да сте живи и здрави, среќни и исполнети, секогаш со полни мешиња и полни срценца. Бидете подобри луѓе и бидете праведни луѓе, бидете реални и пред се, живејте за себе,зошто никој друг нема да го направи тоа за вас,ама на правилниот начин. Колку помалку гледате што прават другите, толку повеќе ќе бидете среќни и помалку ќе бидете под стрес.Бидете ведри и реални оптимисти, верувајте повеќе во себе, но не ги занемарувајте оние кои ви даваат совети и критики,примете ги само оние од луѓе кои издржано вредат,а не само оние кои вам ви се допаѓаат.

Ова е мојот најдолг пост :D Иии,чаосс еврибади мило ми беше.Ви кажав и погоре.Среќна Стара Нова Година убаво да си поминете,да се испијаните и уживајте во секој момент со вашите дечковци и девојки.И конечно стигна до крајот,фали ти што ме прочита.Тоа сум јас на сликата,Лепа сум навистина нели? :D
Бацки и гушки :)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Како темата за промена на однесувањето може некој да ја префрли во подфорум Филм? :eek:(facepalm)

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
И тогаш кога ти велат да се откажеш , и тогаш кога ќе се откажат од тебе... и тогаш кога ти велат мораш да престанеш... ти продолжи да се бориш ! Бори се за она што го сакаш! :)

П.С JaMi работен е, зашто не би бил?
па дека во Србија од лани е државен празник и не работен ден,затоа ме интересираше.Пријатели едни планираат да дојдат да купуваат па дали ќе работеле продавниците,што си е сигурно јас да си прашам :zelen
602908_407513895989638_1897717641_n.jpg
слажем се -да ја не повредим тебе да не повредиш мене,да помогнемо једном другом,да и мени и теби буде добро.
Текстот е врв,али крајот го краси делото (y):D
Lepaa миличка ако сите почневме да си одиме од тука заради мрчатори форумов празен ќе беше,ич да не ти е гајле,и на крај краева нормално е да постојат луѓе на кои им сметаш и кои ти сметаат зошто им сметаш,ако имаат проблем со тебе ,тогаш проблемот е нивен а не твој....
и баш ми е мило кога ќе дојде некој нов член како тебе,ќе размрда,ќе влее позитивност и смеење :D стеј хиар...добродојдена си (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN and Lepaa

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
ја симнав еве
viff9w.jpg
само што нема код

Бегај, како од ѓаволот бегај од страни/линкови што ти бараат „пополнување на анкета“, за да отклучиш игра или код. (bandit)
Ниту ти ја дале играта, ниту ништо.
GTA V не е излезена, и нема да биде минимум до март...

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
СДК имајте убава и пријатна вечер :giggle

(facepalm) оваа на глувците во подрум не би им ја пуштила :D
едит-а пиперкиве заштитен знак и се,ја мислам подобро пиперки нека везе него да пее:D

Статус
Затворена за нови мислења.