Како се запознале вашите родители?

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
ајде форумџии кажете како се запознале вашите родители??

моите кога татко ми свирел во Дојран, мајка му му отишла на свирка и таму се запознале, татко ми ја почастил една пијачка, па кога се вратиле во Струмица, мајка ми пак му отишла на свирка и така се фатиле, па после 1 година нивната љубов ја крунисале со брак, во кој се веќе повеќе од 25 години :D

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Мајка ми медицинско лице а татко ми повреден голман на физикална терапија.Си се разминале во болница...
на крај цела болница ја кренал у вис за да дојде до неа :zelen 28 години брак во слога и љубов :zelen

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ја да ви кажу прао незнам тачно, мислу дека има две верзие
Или на игранку тато шмекер диџеј пуштија некој сок у срчу за маму : ) haha
Или па тато кд скршија прс а бија голман у фк ЧИК : ) и туј у болнички круг мама се играла сс другарке , зшто туј блиско живеала

Како и да ке ги прашам вечер : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro, JaMi and ZmajChe

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Е па се запознале во автобус, мајка ми била ко мене, зборува 24/7 така да не им било проблем да се запознаат. Се враќале од Скопје за Приштина двајцата, татко ми таму бил на служба, а мајка ми таму живеела.
Кога стигнале во Приштина татко ми ги поканил мајка ми, тетка ми и една нивна другарка на кафе, ама мајка ми ја болела главата и не отишла..
По неколку месеци отишла на неговата врата заедно со другарка и... Па почнале да излегуваат и после 9 месеци стапиле во брак. Еве уште малце 25 години од нивниот брак :D

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Ја да ви кажу прао незнам тачно, мислу дека има две верзие
Или на игранку тато шмекер диџеј пуштија некој сок у срчу за маму : ) haha
Или па тато кд скршија прс а бија голман у фк ЧИК : ) и туј у болнички круг мама се играла сс другарке , зшто туј блиско живеала

Како и да ке ги прашам вечер : )
татковциве голмани а :D мојов у Вардар твојот у ЧИК :frantic

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and parvati