Моите ништо не ми кажуваа ама затоа ја чепкав и најдов дневник од мајка ми каде што пишувало се што како еве како било во кратки црти:
Мајка ми живеела во Србија во Кикинда, а татко престојувал тамо околу 2 месеци кај роднини некои ии тамо се запознале и се забавувале ама тајно затоа што мајка ми била ветена за друг,за србин ии кога мајка ми им кажала на баба ми и дедо ми тие полуделе и не ја пуштале да излегува ама од пуста љубов мајка ми бегалка ии правац за Македонија. Баба ми и дедо ми ептен и биле лути на мајка ми ама кога дознале дека сестра ми е на пат се смириле и дошле у Македонија на неколку недели ии после тоа редовно иделе Македонија-Србија..
Ее ова е љубов да има што да се раскажува а не денешниве ме аддна, ме боцна, се допишувавме, се видовме забременив и ајт у брак (чест на исклучоци XD)
Мајка ми живеела во Србија во Кикинда, а татко престојувал тамо околу 2 месеци кај роднини некои ии тамо се запознале и се забавувале ама тајно затоа што мајка ми била ветена за друг,за србин ии кога мајка ми им кажала на баба ми и дедо ми тие полуделе и не ја пуштале да излегува ама од пуста љубов мајка ми бегалка ии правац за Македонија. Баба ми и дедо ми ептен и биле лути на мајка ми ама кога дознале дека сестра ми е на пат се смириле и дошле у Македонија на неколку недели ии после тоа редовно иделе Македонија-Србија..
Ее ова е љубов да има што да се раскажува а не денешниве ме аддна, ме боцна, се допишувавме, се видовме забременив и ајт у брак (чест на исклучоци XD)

. Се запознале во кола кај татко ми во старата лада нива сеа тенекија хахахха мајками работела во трафика а татко ми имал своја канцеларија и мајка ми дека нели во трафика и продавала весници а татко ми секој ден купувал од кај неа и така секој ден пошо мајка ми живеела во Матка и една вечер така касно навечер кога затварала трафиката тато и се понудил да ја однесе до дома и оваа не не како ке ме земе брат ми ( ми има кажано вика убав човек во убава кола тогаш на времето хах зашто да не се качам ама вика страв и било ) како да не! И ја оставил до пред кука и и рекол следен пат ако задоцни брат ти канцеларијата ми е (и објаснил каде е канцеларија ) слободно не страми се викни ме ке те префрлам ( од Центар до Матка јухууу ојде бензинот).. И еден ден стварно вујче не дошол да ја земе закаснил ли незнам и мама пошла до кај тато да ја префрли и вика ..чоеков се израдува коа влегов внатре одма рипна да ме пренесел до дома .. и во кола и рекол имаш убави очи а она него ти имаш убави бркови и се смувале и од тогаш почнале да искачаат ..1 ипол година брска и решиле да се земат ..
и така сега си имаат три деца од кој јас сум си второто и најубаво ми е
дури и солзи ми надојдоа во очите од радост