Дали младите девојки пијаат повеќе од нивните машки врсници?

Sebastian

Активен Член
17 февруари 2012
174
110
43
Жално, жално...познавам девојки(малолетни) кои можат да испијат повеќе ракија од просечен алкохоличар.Незнма кај им оди тоа, и незнам воопшто како издржуваа да не завршат на инфузии.Лошо е во скеој случај.Едвај 40 Кг. вади на вага а пие како да е 40 годишен алкохоличар.

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
дали сте здрави бе ? мислам стварно .. темава е огромна глупост. извинете вака шо сум директен ама решив да бидам искрен и да хејтам се шо не ми чини. нема веќе ќутење од ебена љубезност. можи да ме банирате ако сакате ..
прво. вовед нема никаков. дали мислите. да мислиме или не, не мислиме. ова се можните одговори. логички. и после шо ? нема дискусија, нема дебата и нема кавга..
второ: пијанството е индивидуална работа. зависи од метаболизмот и колку си навикнат на алкохол. Да и зависи шо акохол пиеш, како го пиеш, дали си јадел нешто претходно итн итн.. како шо можиш да видиш драг даворе неможеш да добиеш одговор како шо треба ... ај чао..

бонус: ако има некоја женска шо ке ме натприе во пиво или вино , ќе и пуштам рака ..:)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
:rolleyes:+1 брат
Ако има некои три што ке испиеф поише од мене и од Чакала заедно, одма ке ги праимо групњак : )
Не верују стфарно женско да испие поише од мушко, јес да пиеф, али сечени стфари пиеф
Али има бре стфарно женски што ждереф ракију и сфака ги час

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro and Jackal

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
:rolleyes:+1 брат
Ако има некои три што ке испиеф поише од мене и од Чакала заедно, одма ке ги праимо групњак : )
Не верују стфарно женско да испие поише од мушко, јес да пиеф, али сечени стфари пиеф
Али има бре стфарно женски што ждереф ракију и сфака ги час
брат во февруари идам накај Афганистан (куманово) мисли му ја шо ке се дешава Ч)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Стереотипите го ограничуваат видокругот на масата. Понатака не праам дискусија.

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky and Jackal

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Мое лично мислење е дека младите девојки го земаат приматот кога е во прашање конзумирањето алкохол.Што мислите вие?
Ама баш ништо не објасни.
Кои млади девојки? Што подразбираш под ова млади девојки? Возраст? Колку?

Безразлика, одговор неможе да го најдеш точен некаде е така некаде онака, само мислењата се други.
Ајт.

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Дека внесуваат повеќе алкохол не,а дека се повеќе пијани да. Пошто поголем процент од девојките не можат да носат толку многу алкохол во нивниот организам,а кај машките е обратно :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
дали сте здрави бе ? мислам стварно .. темава е огромна глупост. извинете вака шо сум директен ама решив да бидам искрен и да хејтам се шо не ми чини. нема веќе ќутење од ебена љубезност. можи да ме банирате ако сакате ..
прво. вовед нема никаков. дали мислите. да мислиме или не, не мислиме. ова се можните одговори. логички. и после шо ? нема дискусија, нема дебата и нема кавга..
второ: пијанството е индивидуална работа. зависи од метаболизмот и колку си навикнат на алкохол. Да и зависи шо акохол пиеш, како го пиеш, дали си јадел нешто претходно итн итн.. како шо можиш да видиш драг даворе неможеш да добиеш одговор како шо треба ... ај чао..

бонус: ако има некоја женска шо ке ме натприе во пиво или вино , ќе и пуштам рака ..:)

Ако пијанството е индивидуална работа тогаш и мислењето дека темава е глупост е индивидуална работа.Јас не реков дека пијанството е колективен порок.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
брат во февруари идам накај Афганистан (куманово) мисли му ја шо ке се дешава Ч)
Џаки без силење ај кажи ми прво за колку време можеш да испиеш гајба пиво па да се одлучим дали да го прифатам предизвикот ...
Јас познавам девојчиња што и ти и Парвати вода може да им носите во пиењето и немислам на пиво зш како нив така и јас не го сметам пивото за алкохол.