Дали младите девојки пијаат повеќе од нивните машки врсници?

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Џаки без силење ај кажи ми прво за колку време можеш да испиеш гајба пиво па да се одлучим дали да го прифатам предизвикот ...
Јас познавам девојчиња што и ти и Парвати вода може да им носите во пиењето и немислам на пиво зш како нив така и јас не го сметам пивото за алкохол.
:D пиво е мочало, вино е праа стфар
А за ракију да не збору... фалба е р'ѓа скапана, а и човек не треа да се фали сс алкохол
ј***ш тија што ке ги најдеш, оди ти испи поише од мене :p hah

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
:D пиво е мочало, вино е праа стфар
А за ракију да не збору... фалба е р'ѓа скапана, а и човек не треа да се фали сс алкохол
ј***ш тија што ке ги најдеш, оди ти испи поише од мене :p hah
за пиво ке се нафатим ама за вино тешко ич не сум по виното слабо ми оди :D

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Mardy Bum

Староседелец
25 април 2012
177
180
643
behind you!
дали сте здрави бе ? мислам стварно .. темава е огромна глупост. извинете вака шо сум директен ама решив да бидам искрен и да хејтам се шо не ми чини. нема веќе ќутење од ебена љубезност. можи да ме банирате ако сакате ..
прво. вовед нема никаков. дали мислите. да мислиме или не, не мислиме. ова се можните одговори. логички. и после шо ? нема дискусија, нема дебата и нема кавга..
второ: пијанството е индивидуална работа. зависи од метаболизмот и колку си навикнат на алкохол. Да и зависи шо акохол пиеш, како го пиеш, дали си јадел нешто претходно итн итн.. како шо можиш да видиш драг даворе неможеш да добиеш одговор како шо треба ... ај чао..

бонус: ако има некоја женска шо ке ме натприе во пиво или вино , ќе и пуштам рака ..:)

по пошта ќе ми ја пуштиш раката или по автобус? ]:)

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
Ако пијанството е индивидуална работа тогаш и мислењето дека темава е глупост е индивидуална работа.Јас не реков дека пијанството е колективен порок.
сакам да ти кажам дека не можеш да добиеш нешто то можеш да го наречеш одговор на темава ...

Џаки без силење ај кажи ми прво за колку време можеш да испиеш гајба пиво па да се одлучим дали да го прифатам предизвикот ...
Јас познавам девојчиња што и ти и Парвати вода може да им носите во пиењето и немислам на пиво зш како нив така и јас не го сметам пивото за алкохол.
гајба пиво? зависи од друштвото и колку сум најаден ..

по пошта ќе ми ја пуштиш раката или по автобус? ]:)

по возо ке ти ја пратам ... може?:)

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Да,пијат мислејки дека ке испаднат јаки...А машките им се смеат...
Нејсе не ги гива ако секој викенд не се наљокат...нели?ги решава со тоа љубовните проблеми.
Демек изговор.
Баш после новогодишната вечер читав девојка од 14 години мешала алкохол и завршила на токсикологија.
Јас на тие години сокќее густо пиев и сега пијам оваа мешала...
Бре,оди скриј се некаде отруј се ако сакаш ако мислиш дека така п*чка ке испаднеш.

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
чекајте чекајте малце...........што е овој полекате.......мене не ми е јасно ако женската планира да се напие у субота или петак зашто уопште поваѓа на штикли качена.цццц......не може ни кран да гу удржи... ноги ву идат натам навам а главата обрано ....и још кд каже дај едно цигаре викаш дај ке гу пуштим туј по степеници сама нек си иде..............:rofl....а сега он топик ......не верувам дека е точно твдењето, дека жените пијат повеќе од мажите........дојдете ваму ке видите како се пие ........ние смо познати по тој......најмногу на токсикологија има наши.......ама што си е право право си е и жените почнаа да си гу терат работата............не толку сс пиење ама тој цигарите....ццц....бог да чува по 3 кутии на дн ги терат мајката.....ццц :rofl............свако искочило на мал-голем одмор пуши..........

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
брат во февруари идам накај Афганистан (куманово) мисли му ја шо ке се дешава Ч)
Море муЖ : ) кд бесмо на собиранку забраисмо да рокамо нешто , мислу ја рока него ти Тфиташ цело време сс другара ти што скршија руку и мастурбација му паузирала месец дна : )
Ај на следеќу ча са начукамо како нездрави : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Jackal

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Количински не , а за по често тоа е многу нормално јас не знам зошто се поставува прашањево ?? глупост