Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
На МТВ го даваат "Пред дождот"... Значи невозможно е да не ја сакаш Time never dies...
100 пати го имам гледано и пак се ежам.
Нема Македедонец што не го погодува филмов...

Ах бре Манчевски, те ругаа кога го изваде филмов, цела иднина ни ја предвиде...

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ало дајте зголемете тоа времето потребно за да се остави пост. Искрено ми скурчи да отворам и да гледам 502429204 известувања од Badgirl и ве напуштам некој саат и ги гасам известувањата од сите теми. Барем едно паметно мислење да прочитав немаше да ми биде криво. -.-
Ај нека види Марија дека и тука не се согласуваме:giggle
ако зе тебе не е паметно некое размислување немора да значи дека навистина не е паметно :mstickle (inlove)
а и никој не те тера да прочиташ :giggle

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Ти во почетокот отвори дупли теми и тоа беше најчеста критика. Инаку секој има право на свое мислење и ако не се согласувам со тебе, не значи дека сум попаметен од тебе или обратно. Јас ќе ви кажам едно: терајте си магаренцето, само немојте да прекршувате правила. Во правила никаде не пишува колку и на која тема смееш да коментираш на ден ;)

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Ти во почетокот отвори дупли теми и тоа беше најчеста критика. Инаку секој има право на свое мислење и ако не се согласувам со тебе, не значи дека сум попаметен од тебе или обратно. Јас ќе ви кажам едно: терајте си магаренцето, само немојте да прекршувате правила. Во правила никаде не пишува колку и на која тема смееш да коментираш на ден ;)
Нов бев ... И не беа само тоа критиките .... Не сите но 2-3 члена особено почнаа да ме иритираат |-(
Зошто на пример сите не бидеме како parvati па тогаш се ќе биде во ред ... :D:D:wavespin

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Нов бев ... И не беа само тоа критиките .... Не сите но 2-3 члена особено почнаа да ме иритираат |-(
Зошто на пример сите не бидеме како parvati па тогаш се ќе биде во ред ... :D:D:wavespin
Не можеме од едноставна причина што parvati е единствен т.е. оригинален :)

Статус
Затворена за нови мислења.