Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
уште утре слобода. потоа пак работа, работа и само работа. Зашо бре сме мутирале од мајмуни!

• Ми се допаѓа
Реакции: S.B.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Стварно ја напнавте Badgirl , па зошто инаку се зачленуваме на форумов, за да зјапаме само во мислењата,а да не коментираме?? ма немојте.. нигде на форумов не стои дека НЕ смее да се коментира, така да ќе коментирам за што сакам, каде сакам и колку сакам!
И после паѓал наталитетот на форумов, епа ќе паѓа со по 2-3 мислења во една тема а од друга страна новите членови се бомбардирани со напаѓања од веќе "искусните" форумџии кои изгледа веќе забораваат дека и тие еднаш се зачлениле и сакале на се што им лежи на душа на коментираат(со чест на исклучоци).

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Стварно ја напнавте Badgirl , па зошто инаку се зачленуваме на форумов, за да зјапаме само во мислењата,а да не коментираме?? ма немојте.. нигде на форумов не стои дека НЕ смее да се коментира, така да ќе коментирам за што сакам, каде сакам и колку сакам!
И после паѓал наталитетот на форумов, епа ќе паѓа со по 2-3 мислења во една тема а од друга страна новите членови се бомбардирани со напаѓања од веќе "искусните" форумџии кои изгледа веќе забораваат дека и тие еднаш се зачлениле и сакале на се што им лежи на душа на коментираат(со чест на исклучоци).

Се е во ред тоа, ама може да остави нешто и за утре. Нема да го снема форумов. :D

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Се е во ред тоа, ама може да остави нешто и за утре. Нема да го снема форумов. :D

Не викам не, сето тоа држи вода, ама нема ни место пак за толку буни и востанија кревање околу сето ова на форумов : )

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Добро бре да ја е*ам мајка му да ја е*ам. И јас ко дојдов на форумов си пишував во секоја тема каде што имав оформено мислење. Ако сакам цел ден ќе пишувам во темите, ако сакам цел месец нема да се вклучам. Баравме свежа крв и кога добивме, одма мани да се наоѓале. Ако имате жалби, жалете се кај сардијазмот ебаго!

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Можда и јас се напнав ама уште нешто сакам да додадам..
Штета што очигледно јас како релативно нов член кој е тука околу 2 месеци и многу други такви како мене настапуваат позрело за разлика од оние кои веќе си го имаат стажот тука.
Сакаме да привлечеме нови членови,а изиграваат мали деца во градинка,од типот е ај сега ти сакаш со сите барбики да си играш цел денн, е не можеее, ќе те кажам на мамаа(ќе те плукам по форумов) :place исти к*рац различно паковање

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Абе сакаме да оживее форумот, ама сигурно нема да оживее ако се соберат неколку шо ќе коментираат само во Општи муабети кај шо не може да се сврзе некој муабет посериозен. Just sayin'

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and Сара.13
Статус
Затворена за нови мислења.