Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Абе едно е пишување на мислења, тоа не пречи, друго е што во последно време се отвараат премногу слични теми со старите. И не, не ja опфаќа ова само Badgirl која колку толку си прашува дали има такви теми, туку има еден кум скоро зачленети па и староседелци на форумот кои отвараат Играчница теми. Да бидеме реални што е многу многу е. Сфаќам дека местово е за разонода, впрочем изобилува и од такви теми, но сеа да се отвараат нови со слична ако не и идентична конотација, поготово каде не потегнува ни милиметар од сивата маса, тогаш која разонода е тоа. Да земе некој антиталент на хартија да шкраба и да си го пласира своето дело на Deviant art ќе има поголема уметничка смисла него ова. Претерано е и чак што више дегутантно е за оние што се тука да развијат повеќе дискусија околу некои побитни работи. Ќе викате „ајде бе почни ти“. Колку пати сум се обидел и пак некоја тема со „Што би му направил на членот ако (рандом глагол,е индиректен предмет/директен предмет/подмет)“. Имам чувство дека сум во градинка и околу мене дечиња скокаат. Шо не е лошо ама не долкикува на еден малку посериозен форум. Некој пиша И така постанавме гламстик. Е па видете ја реалноста - Гламстик е пример за подсмевање, начин на форум како не би требало да функционира.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
е ова ке се случи :zelen

388344_10151377645241346_2129943039_n.jpg
Чеј а Љуц бе? Или и он е вкључен у програмава? xD

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
A бга'њооон :frantic
Овој само куде нас може да се деси
Потрага по металну паричку се праи, ја тато мама па и Чаки лети како луд по собе тражи, фармарке се тресеф, фиоке се разнасаф сс динамит, дизаф се теписони, прашина се брише, генералка се праи, попис брате поописсс, куде су паричкееееее

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
A бга'њооон :frantic
Овој само куде нас може да се деси
Потрага по металну паричку се праи, ја тато мама па и Чаки лети како луд по собе тражи, фармарке се тресеф, фиоке се разнасаф сс динамит, дизаф се теписони, прашина се брише, генералка се праи, попис брате поописсс, куде су паричкееееее
Е па нешаш паре ни за леП. Букфално! :))

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati
Статус
Затворена за нови мислења.