Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Имам 600 мислења а сум член на форумов речиси цела година, како бе бедгрл од петокот до денес има 255 мислења???
Да тргнеме настрана што нотификациите ми се преплавени со мислења од типот - смајли точка и запирка и уште два зборови измеѓу.
АМа кој како милуваа така нека прави.

Воедно среќни ви празници црнобели, имајте убав сончев ден и останете позитивни :*

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Имам 600 мислења а сум член на форумов речиси цела година, како бе бедгрл од петокот до денес има 255 мислења???
Да тргнеме настрана што нотификациите ми се преплавени со мислења од типот - смајли точка и запирка и уште два зборови измеѓу.
АМа кој како милуваа така нека прави.

Воедно среќни ви празници црнобели, имајте убав сончев ден и останете позитивни :*
Ако си во играчница повеќе .. тоа е причината.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
АПЕЛ до Badgirl
Дејче, ја разбирам дека ти е ултра-интересно на форумов, ама не мора последните 10 страни во „Што има ново?“ да ни бидат со теми во кои последното мислење е твое. Денес колку што имам нотификации у цела година заедно не ми стигнаа. Намали малку.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
АПЕЛ до Badgirl
Дејче, ја разбирам дека ти е ултра-интересно на форумов, ама не мора последните 10 страни во „Што има ново?“ да ни бидат со теми во кои последното мислење е твое. Денес колку што имам нотификации у цела година заедно не ми стигнаа. Намали малку.
Честитки за лајкот.
Постигна ништо. :D

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Празнициве во најдобар ред, се убаво, весело, хармонично...
ама признавам дека и мене, а верувам и многумина други ги има фатено онаа млитава празнична депресија... барем дел од мене е целосно отруен со истата : ))

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Секој втор пост е ист,зарем толку ни се тенки жиците и на овој ден?(wasntme)
Ни смета ја викале....ни сметаат гифт сликите,ни смета што некој пишува многу постови....
аманте бре,што народ се погодивме.
Се тоа е дозволено на форуумот,незнам зошто на секоја "акција има реакција".
уживајте го барем овој ден и утрешниот без примедби. :D

Статус
Затворена за нови мислења.