Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Само да не се појави Д.В. на тв :eek

хахаха ни иницијали не ставај, немој ! :p:D
се зезам бе, што му фали на човекот :sreken
јас сакам да останам домa и да гледам новогодишна емисија со Игор Џамбазов и Сашко Коцев..... :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
хахаха ни иницијали не ставај, немој ! :p:D
се зезам бе, што му фали на човекот :sreken
јас сакам да останам домa и да гледам новогодишна емисија со Игор Џамбазов и Сашко Коцев..... :zelen
Ма убиствена комбинација, во едно шоу тој и Жаре Бербер:ladno

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Дечки најубав помин вечер, кај и да сте и со кого и да сте :) а во новата година многу среќа, здравје, успех, а најмногу љубов :sreken и да ви се исполнат сите желби (hug) :*
Исто и тебе, се што ни посака, двојно да ти се врати (nod)

• Ми се допаѓа
Реакции: Caci

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
И јас сакам на сите да ви посакам најубав помин вечерва, да ви се исполнат сите ваши очекувања за оваа вечер :)
А во новава 2013 сакам да ви посакам здравје најпрво, па после се другото ќе си дојде само по себе..бидете задоволни сами од себе, не барајте невозможно и потрудете се да бидете барем малку подобри од претходнава година :)

А себе си ќе си посакам повеќе трпение, помалку тврдоглавост и разбирање за другите околу мене :)

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Драги форумаши ( :rofl ),
годинава ми ја разубавивте откако се зачленив на форумот, преубаво си поминувам. Се надевам дека тринаесеттата година од 21ви век ќе биде уште поубава. За вечер памет у глава, не е битно каде сте, битно е со кој сте. Многу алкохол да испиете, безброј чаши да искршите и шо е најбитно ич гајле да не ви е. И ќе ви посакам сите желби да ви се исполнат на секое поле, да бидете здрави, весели и среќни... Повеќе уживејте во животот, живејте ја секоја минута како да ви е последна.

На себе си посакувам да се држам до My New Year's Resolutions и да ми дојде памет во главата.
Уште еднаш нека ви е СРЕЌНА НОВАТА ГОДИНА и се надевам дека уште повеќе ќе се дружиме.
Love you all.

Yours faithfully,
i_wanna_fly :*

Статус
Затворена за нови мислења.