Имам иста дома, тотално иста. Дедо ми некогаш ја носел, како нова е. така што ќе стои, ќе ти ја дадам.Ако некој најде баш ваква кошула низ Скопјево,нека сподели,ве молам! Го пребарав цел Веро,ГТЦ,Сити Мол и Рамстор и не најдов ваква,има исти вакви шари ама други бои,значи сакам стрикно ваква карирана шара,црвено и црно,без други бои,другар ја имаше купено од Peacocks ама нажалост сега веќе не работи тоа. Частам кој најде
Имаш најбоље дедо у свет!Имам иста дома, тотално иста. Дедо ми некогаш ја носел, како нова е. така што ќе стои, ќе ти ја дадам.
Чувството кога ќе поправиш британец во пишување зборови и ти се вади дека не спиел доволно
w/e не се вадам јас .. ете сум утнал голема/мала по некоја случајност .. тој утна цели зборовиОд кога националност се пишува со мала буква, пријателче Македонче?
Да те поправаме, треба ли, или ти се спие?
Подобро шири писменост и правопис меѓу Македонците, остави ги Британците, не се толку важни...
Он може има јоште 5 саати па да оди на работу,ама не е битноparvati само ти си активен ова време на форум лудооо детеее спиеш ли некад
он и кт е на работу на форум седи ама кт спие?Он може има јоште 5 саати па да оди на работу,ама не е битно