Чекам контра реплика од LoveDealer hhhh шалу се
има љубаф, стомаче имаш ли ??? мрдка ли ти там.... ? : )
има љубаф, стомаче имаш ли ??? мрдка ли ти там.... ? : )
После се сфатив или јас сум глупава или пак стварно не постои љубов.Абе ало,шо дека сум дете.Детето најискрено сака бреЗначи ти му даваш љубов,надеж,подршка,другарство а тој вака ти враќа. На крај,можам само да кажам дека времето денеска е Дојди да те смувам а за утре ќе видиме.Еден голем поздрав до машките кои не се држат до оваа фраза,ваљда никогаш нема да ве запознаам.
Значи ти му даваш љубов,надеж,подршка,другарство
За жал не е само во тинејџерските години. Дури оние постарите (од 27 нагоре) муваат, чисто да си го билдаат егото.Не може некој да каже дека не постои љубов!!!! И самата пиша
што значи дека постои љубов која не секогаш е возвратена Не знам колку години имаш, но во тинејџерските години сите гледаат некого да "смуваат" , но тоа не значи дека нема да се заљубат. Машко како машко ретко признава кога е заљубен, но кога тогаш се се открива... Па дури рака на срце, можам да кажам дека машките љубат многу поискрено од женските... Ќе дојде време кога ќе се заљубиш и љубовта ќе ти биде возрвратена, тогаш ќе сфатиш за што зборувам
да не имаше некој избор на форумџија/модератор додека ме немаше?А јас секако си останувам најсекси модератор +
За жал не е само во тинејџерските години. Дури оние постарите (од 27 нагоре) муваат, чисто да си го билдаат егото.
Ај за децата ќе речеш во ред (мада не е), туку постариве?
Не си единствен.сите заљубени, само јас изгубен ко новогодишна честитка
минатата година ова време бев зацапан во колешка...оваа година неНе си единствен.
минатата година ова време бев зацапан во колешка...оваа година не
туку ти шо чекаш?