Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
После се сфатив или јас сум глупава или пак стварно не постои љубов.Абе ало,шо дека сум дете.Детето најискрено сака бре:)Значи ти му даваш љубов,надеж,подршка,другарство а тој вака ти враќа. На крај,можам само да кажам дека времето денеска е Дојди да те смувам а за утре ќе видиме.Еден голем поздрав до машките кои не се држат до оваа фраза,ваљда никогаш нема да ве запознаам.

Не може некој да каже дека не постои љубов!!!! И самата пиша
Значи ти му даваш љубов,надеж,подршка,другарство

што значи дека постои љубов која не секогаш е возвратена:) Не знам колку години имаш, но во тинејџерските години сите гледаат некого да "смуваат" , но тоа не значи дека нема да се заљубат. Машко како машко ретко признава кога е заљубен, но кога тогаш се се открива... Па дури рака на срце, можам да кажам дека машките љубат многу поискрено од женските... Ќе дојде време кога ќе се заљубиш и љубовта ќе ти биде возрвратена, тогаш ќе сфатиш за што зборувам:)(wave)

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Не може некој да каже дека не постои љубов!!!! И самата пиша

што значи дека постои љубов која не секогаш е возвратена:) Не знам колку години имаш, но во тинејџерските години сите гледаат некого да "смуваат" , но тоа не значи дека нема да се заљубат. Машко како машко ретко признава кога е заљубен, но кога тогаш се се открива... Па дури рака на срце, можам да кажам дека машките љубат многу поискрено од женските... Ќе дојде време кога ќе се заљубиш и љубовта ќе ти биде возрвратена, тогаш ќе сфатиш за што зборувам:)(wave)
За жал не е само во тинејџерските години. Дури оние постарите (од 27 нагоре) муваат, чисто да си го билдаат егото.
Ај за децата ќе речеш во ред (мада не е), туку постариве?

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Оваа недела ќе ја памтам долго :)
А јас секако си останувам најсекси модератор + :mstickle(wasntme)
да не имаше некој избор на форумџија/модератор додека ме немаше? :)

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
За жал не е само во тинејџерските години. Дури оние постарите (од 27 нагоре) муваат, чисто да си го билдаат егото.
Ај за децата ќе речеш во ред (мада не е), туку постариве?

Па добро, нели, секогаш постои исклучок во поголемата маса на луѓе. И кај тинејџерите постои оној мал процент кои сакаат да љубат, така и кај постарите постои истиот процент каде сакаат да си го билдаат егото како што викаш. Постојат и по 30-40 годишни што трчаат по младо згодно парче, но сепак поголем дел од масата се состои од зрели луѓе кои знаат што сакаат во животот.
Исто така не можеме само да судиме, можеби некој од тие 27годишните и нагоре штотуку се оставени, па пробуваат по нешто ново се додека не го пронајдат она што ќе претставува сиот нивни свет:) ..

Како што кажав, исклучоци секогаш ќе има, онолку колку што има дупки во законот.

Статус
Затворена за нови мислења.