Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Парва, и јас такој мислам.
Иначе лош д`н денес. Питај бога зашо, почна од старт да ме заебаа.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Чим спомнуваш Илузионист, види го 25th hour, American history X, Painted Veil и Fight Club. Едноставно му лежат одвратни бесчувствителни улоги. Во Борн не го иам глеано, ќе го ѕирнам.

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Итно ми е :( Како се викаше актерот?
tumblr_mfg10lq2Z41rlv4d3o1_500_large.png

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
Љубов значи безрезервно да се даваш и да не се штедиш до послениот здив. Да се жртвуваш и секогаш да бидеш сонце за сите. Да грееш и топлиш, а ништо да не бараш за возврат. Бидејќи насмевката и радоста на другите, ти е изворот од кој ја црпиш силата за да го правиш тоа (sun)

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Saladin Selene од вашите мислења направивив нова тема, таква тема немаше, можеби и други ќе се приклучат во дискусијата. Сега ќе напишам некој вовед за темата, а доколку имате некоај идеја за вовед или нешто пишете таму па ќе средам. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Saladin Selene од вашите мислења направивив нова тема, таква тема немаше, можеби и други ќе се приклучат во дискусијата. Сега ќе напишам некој вовед за темата, а доколку имате некоај идеја за вовед или нешто пишете таму па ќе средам. :)
„Филмски негативци и како ги доживувате“. Или „Најдобри филмски негативци“

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
После се сфатив или јас сум глупава или пак стварно не постои љубов.Абе ало,шо дека сум дете.Детето најискрено сака бре:)Значи ти му даваш љубов,надеж,подршка,другарство а тој вака ти враќа. На крај,можам само да кажам дека времето денеска е Дојди да те смувам а за утре ќе видиме.Еден голем поздрав до машките кои не се држат до оваа фраза,ваљда никогаш нема да ве запознаам.

Статус
Затворена за нови мислења.