Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Чим спомнуваш Илузионист, види го 25th hour, American history X, Painted Veil и Fight Club. Едноставно му лежат одвратни бесчувствителни улоги. Во Борн не го иам глеано, ќе го ѕирнам.
Љубов значи безрезервно да се даваш и да не се штедиш до послениот здив. Да се жртвуваш и секогаш да бидеш сонце за сите. Да грееш и топлиш, а ништо да не бараш за возврат. Бидејќи насмевката и радоста на другите, ти е изворот од кој ја црпиш силата за да го правиш тоа
SaladinSelene од вашите мислења направивив нова тема, таква тема немаше, можеби и други ќе се приклучат во дискусијата. Сега ќе напишам некој вовед за темата, а доколку имате некоај идеја за вовед или нешто пишете таму па ќе средам.
SaladinSelene од вашите мислења направивив нова тема, таква тема немаше, можеби и други ќе се приклучат во дискусијата. Сега ќе напишам некој вовед за темата, а доколку имате некоај идеја за вовед или нешто пишете таму па ќе средам.
После се сфатив или јас сум глупава или пак стварно не постои љубов.Абе ало,шо дека сум дете.Детето најискрено сака бреЗначи ти му даваш љубов,надеж,подршка,другарство а тој вака ти враќа. На крај,можам само да кажам дека времето денеска е Дојди да те смувам а за утре ќе видиме.Еден голем поздрав до машките кои не се држат до оваа фраза,ваљда никогаш нема да ве запознаам.