Ти завидувам...мора да почнам да планирам набљудување на изгрејсонце во КрушевоНе знам за од крушевска куќа ама од горе од манастирот над Крушево, св.Преображение е феноменално. Едно од моите најубави изгрејсонца некогаш....
Ти завидувам...мора да почнам да планирам набљудување на изгрејсонце во КрушевоНе знам за од крушевска куќа ама од горе од манастирот над Крушево, св.Преображение е феноменално. Едно од моите најубави изгрејсонца некогаш....
За снег дали има, биди сигурен дека има. Бев вторникот. За жичарата немам поим дали работи имаше една форумџика, ама сега слабо е тука наташаИма ли некој од Крушево? Или некој што бил во опследно време. Има ли снег? Работи ли жичарата, планирам до Нова Година или по Нова Година некој викенд да отидам.
Јас сум од крушево има метро снег ...За снег дали има, биди сигурен дека има. Бев вторникот. За жичарата немам поим дали работи имаше една форумџика, ама сега слабо е тука наташа
Јас сум од крушево има метро снег ...
Па мислам дека за неколку дена почнува сезоната малце се закаснија поштооо организираја и ги опремуваја терените за ноќно скиење ...А жичарата работи ли?
Па мислам дека за неколку дена почнува сезоната малце се закаснија поштооо организираја и ги опремуваја терените за ноќно скиење ...
Така да за неколку дена ке работи 100 %
Ништо поздрав и до твоите краишта ...Одлична вест! Фала многу