ѕивра е надвор а и далеку е салата ако идеш со автобус ти требаат 200 денари и плус јадењеГлеам глеам брат, али слабо сте гу напуниле салу...
ѕивра е надвор а и далеку е салата ако идеш со автобус ти требаат 200 денари и плус јадењеГлеам глеам брат, али слабо сте гу напуниле салу...
знам, баратам га СКопје : ) aли љубоф спрема клуб треа да е поголема од двеста денара , ѕивре и афтобуси : )ѕивра е надвор а и далеку е салата ако идеш со автобус ти требаат 200 денари и плус јадење
во право си ама се нема пари тоа е ,следната идам сигурно ако треба и пешкизнам, баратам га СКопје : ) aли љубоф спрема клуб треа да е поголема од двеста денара , ѕивре и афтобуси : )
и у Куманоо е грч ладно али прееска протиф Вардара што е мноо слаб тим, гледа на стрим, сала крца, около 5 000 : )
да не беше ја на работу и ја киеше, а ти бе луд што седиш дома : ) море Фемили hhh
поздраф и честитам на победу, глеам 30 секунде до крај 5 разлика водите : )
Не ми се допаѓа hhhparvati , кумановац наредна недела ќе ве средиме во Гевгелија и ќе биде Кожув осамени на врвот
Не ми се допаѓа hhh
Познаа се брат кои играф у БИБЛ лигу : ) најбољи скор иамо ми, 6 - 2 .... Куманоо следеќу недељу ке има 7 - 2 : P
Брат : ) иду на кошарку цел живот, значи 98 посто од утакмице што сам ги гледаја у нашу салу су биле победеШто ти значи јака публика, кога го тепавте минатогодишниот победник во БИБЛ