.Излеговме и отидовме на шопинг.
Немате појма колку се израдував.Одамна не сме биле заедно на шопинг,затоа што е многу проблематична кога се работи за мене. Цитирам ''Ама ќерко ова ти е големо.Не не ова е претесно.Ај де ќе видиме на друго место.
Денеска не беше таква,него јас неможев да се одлучам кој фустан да си го купам дали зелениот или синиот.Тешка одлука беше,па затоа си ги купив двете
.Сега кога татко ми ќе ја види сметката...
Нема спас од мене.Прелистував и најдов една многу убава елка која ја изработиле од пластични шишиња во Каунас-Литванија.
Секоја чест,вакво нешто кај нас кај и да е во следните педесет години ќе биде.Ама ако.

.. и си стискаш икс најгоре десно ^_^
Ке грми сала ! : )
Знаете она на филмовите кога дечкото и се јавува на девојката и и‘ вели излези надвор имаш изненадување? И кога излегува го гледа него.
Епа така и јас вчера, ми ѕвони и ми вика излези надвор ти пратив еден поклон по еден другар(тој “поклон“ една недела го погодував) те чека пред порта, се облеков и брзам да излезам, и шарам со погледот неговиот другар и кога гледам тој стои.
Ептен ме изненади, бидејќи јас знаев дека нема да си дојде, а не се иамвме видено 3 недели.
Се стопив и се изгубив во неговите прегратки.